0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Verfraai je omgeving met de Photinia Rood Jungle wandmat

Verfraai het interieur of de tuin eens met de Photinia Rood wandmat, sta versteld over het prachtige kleurrijke resultaat wat hiermee bereikt wordt. Hiermee haal je een eyecatcher naar binnen waar je zeker positieve reacties op kunt verwachten.

 

Ideaal in uw bedrijf als decoratie

Maak uw bedrijf vrolijk door toevoeging van een paar Jungle Wandmatten, in een handomdraai is hier een fleurig resultaat te zien en zorgt voor een vrolijke omgeving en positieve sfeer. In de tijd van Covid-19 willen we zeker iets hebben wat ons vrolijk maakt.

Decoreer de receptie of showroom met de Jungle Photinia Rood.

Wat is de Photinia Rood Wandmat?

Dit is een wandmat van 1m2 en deze kunt u zelf eenvoudig installeren en kleiner maken, dus naar elk gewenst oppervlak te maken. De mat bestaat uit af en toe een rood blad en zijn licht generfd. Tevens zijn ze UV bestendig en Vlamdovend. Hiermee zijn ze eveneens onderhoudsarm en mochten ze wat stoffig zijn geworden dan is het simpel even afstoffen mete een microvezeldoekje.

Duurzaam en Voordelig

Omdat het dus onderhoudsarm is is het een zeer voordelige en duurzame oplossing om meer vrolijkheid toe te passen in uw bedrijf. Tevens geen dure onderhoudscontracten, geen water geven en u kunt prima zelf de mat installeren.

De groene wand is tegenwoordig zeer trending en ontzettend veel te zien in grote winkelcentra, Horeca en terrassen. Dit is werkelijk verfrissend om te zien.

Naar elk gewenst formaat te maken

Hiermee haalt u een echte eyecatcher naar binnen, simpel vastmaken aan de muur met een bundelband aan een schroef of spijker. En na verloop van tijd kunt u ze weer makkelijk naar een andere plek verplaatsen.

Wilt u ook een verpletterende indruk maken, een echte eyecatcher en positieve reacties ontvangen bezoek dan onze webshop welke 24 / 7 geopend is via www.kunsthaag.eu

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-jungle-red-1m2/

Related posts

Een boomchirurg kan voor u uw bomen netjes verzorgen

Waarom kies je voor pallethout?

Dit zijn de belangrijkste voordelen van goede ventilatie