0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Verbouw klussen

Wil je al tijden iets met je zolder doen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je meer licht in huis door nieuwe ramen of andere deuren? Of wil je toch nog een tuinhuis in je tuin plaatsen? Dit soort klussen vragen om een specialistische en op maat gemaakte aanpak. Als Allround Verbouw-, Onderhouds- en Timmerbedrijf helpen we je hier graag bij.

 

Ruime ervaring in verbouwen

In het verleden hebben we al vele mooie opdrachten uit mogen voeren. Hierdoor heeft ons bedrijf een ruime ervaring in verbouwen. Het onderhouden en renoveren van huizen doen wij volgens een vaste werkwijze dat werkt. Een werkwijze dat wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Duidelijke afspraken, heldere offertes en rechtsgeldige algemene voorwaarden is wat ons typeert. Door nauw contact zal je nooit voor ongewenste verassingen komen te staan. Met onze verbouwingen verzekeren we je van een zo goed mogelijk resultaat.

Keurmerk Kwaliteitsvakman

Om aan te geven hoe belangrijk het resultaat is wordt er met het Keurmerk Kwaliteitsvakman gewerkt. Dit betekent dat de verbouwer zelfstandig vakman is in de bouw, hout of techniek. Ook heeft de zelfstandige minimaal vijf jaar werkervaring in het vak, een relevant vakdiploma en minimaal twee jaar werkervaring. De derde voorwaarde is dat het bedrijf een Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB) heeft afgesloten. Door aan deze voorwaarden te voldoen wordt het vakmanschap meer erkend en zijn we in beeld bij klanten door heel Nederland.

 

Heb jij een klus en wil jij een op maat gemaakt resultaat? Besteed het dan uit. Bij een Allround Verbouw-, Onderhouds- en Timmerbedrijf ben je op het juiste adres. Voor verschillende verbouw vraagstukken zullen er passende en kwalitatief sterke oplossingen worden geboden.

http://4yourliving.nl/verbouwen/