0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Uw letselschade jurist in Zwolle

Verhaal uw letselschade kosteloos bij letselschade jurist Schallenberg Letselschade! Bij ons kunt u op no cure, no pay basis uw letselschade zaak online indienen via onze website via de handige Quickscan formulier. Wat uw ongeval ook mag zijn, onze juristen staan iedere dag voor u klaar. Van een achterop aanrijding, een fietsongeval of een bedrijfsongeval – onze juristen kunnen u overal snel en deskundig bij helpen. Ook voor letselschade in Zwolle staat ons team altijd paraat om slachtoffers bij te staan van letselschade in het verkeer of elders. Belangrijk is dat het duidelijk is dat er een verantwoordelijke is voor de schade. Gelukkig kunnen wij u hier bij helpen! Maakt u zich geen zorgen over de kosten omdat het inschakelen van een letselschade expert valt onder letselschade kosten. U betaald daarom niets!

Verkeersongevallen in Zwolle komen vaker voor

Verkeersongelukken bijna dagelijks. Elk ongeluk zit in een klein hoekje en dat is vooral zo bij verkeersongevallen. Onoplettendheid, geen voorraad verlenen, niet goed kijken in de spiegels, voorraad opeisen of de telefoon gebruiken tijdens deelname aan het verkeer. Allemaal voorbeelden die kunnen leiden tot een verkeersongeluk. Ook in Zwolle gebeuren er iedere week wel verkeersongelukken die mogelijk kunnen leiden tot letselschade. Is er een auto, scooter of motor bij betrokken? Dan kunt u de verzekeraar van het voertuig aansprakelijk stellen voor de schade. Dit geldt dan voor zowel materiële als immateriële schade. Maar wat is in letselschade het verschil?

Materiële vs. immateriële schade

In de letselschade wereld erkennen twee verschillende soorten schades. We zullen daarom kort uitleg geven wat ze zijn en wat het verschil is.

Materiële schade

De simpelste voorbeeld – en de meest voorkomende schade – is materiële schade. We noemen deze schade ook wel fysieke of meetbare schade. Ofwel het is duidelijk en zichtbaar en de kosten om de schade te verhalen is relatief eenvoudig te berekenen. Maar, ook vervolg kosten door de schade vallen onder materiële schade. Denk hierbij aan het inhuren van thuishulp, verloren inkomsten omdat je niet kunt werken, kosten gepaard met studievertraging, medische kosten en andere kosten die voortvloeien uit de schade. Ook de kosten voor onze juridische hulp valt hieronder en daarom worden deze ook vergoed en dus betaalt u niets voor onze bijdrage.

Immateriële schade

De andere niet direct meetbare schade noemen we immateriële schade. Hiermee doelen we op schade dat betrekking hebben op bijvoorbeeld psychische schade, pijn, leed, angst en verdriet. Dit is heel moeilijk om vast te stellen en daarom vergt dit ook ervaring en jurisprudentie voor eerdere vergelijkbare gevallen. Gelukkig kunnen onze specialisten heel goed in kaart brengen wat de immateriële schade is zodat u recht krijgt waar u recht op heeft. Overigens noemen we de vergoeding voor immateriële schade ook wel smartengeld.

Verkeersongeluk in Zwolle of omgeving? Bel ons direct!

Snel handelen en op tijd een letselschade specialist inschakelen is zeer belangrijk. Hoe recenter het ongeval, hoe beter dit in uw geheugen staat en hoe groter de kans van slagen dat uw een letselschadezaak kunt winnen. Een ander belangrijk reden is dat onze letselschade specialisten veel kennis en expertise in hus hebben en dus direct goed weten wat we moeten doen om een zaak in gang te zetten.

Vooral bij een flinke ongeval wilt u niet bezig zijn met juridisch getouwtrek. Daar heeft u daarom ook ons voor. Wij ontzorgen u volledig zodat u zich kunt richten op uw herstel. Uw gezondheid is namelijk het belangrijkste.

Bent u als fietser aangereden door een auto in Zwolle? Dan is het goe om te weten dat u als kwetsbare deelnemer in het verkeer altijd bent beschermd – tenzij aantoonbaar sprake is van kwaad opzet of ernstige fout. Echter is dat doorgaan niet het geval en wordt een fietser aangereden door onopletttendheid van een automobilist met vaak ernstig letsel als gevolg. Door de hoge kwetsbaarheid van fietsers is het namelijk wettelijk bepaald dat fietsers recht hebben op een schadevergoeding van tenminste 50%. Als u dat echter niet weet, loopt u dus geld mis en dat is zonde.

Kom daarom gratis en vrijblijvend kennismaken met het team van Schallenberg Letselschade via mail, telefoon of whatsapp. Wij zijn altijd goed bereikbaar en pakken uw scahdezaak snel op. Vul gratis onze Quickscan in en krijg direct te weten wat de kans van slagen is voor uw zaak.

 

 

Doe een gratis Quickscan
https://schallenberg-letselschade.nl/