Uw auto gemakkelijk verkopen

Bent u van plan om een nieuwe auto aan te kopen? Dan is dat heugelijk nieuws, want een verandering in het leven is altijd goed. Als u een nieuwe auto gaat kopen, dan wilt u uw oude auto natuurlijk inruilen. Bij auto inkoop Rotterdam bent u dan op de juiste plaats. In dit artikel bespreken we de verschillende diensten en voordelen van auto inkoop Rotterdam.

Gratis ophaaldienst en 24/7 beschikbaar

Een groot voordeel is dat wij voorzien zijn van een gratis ophaaldienst die 24/7 beschikbaar is. Veel mensen die hun auto willen verkopen, zien er tegenop, omdat ze dan vaak zelf de auto op een bepaalde plek moeten krijgen. Dat is veel gedoe en u bent dan natuurlijk ook veel geld kwijt voor die kosten. Dankzij onze gratis ophaaldienst is het verkopen van uw auto echter een fluitje van een cent. U kunt zelf de locatie bepalen waar u wilt dat de auto wordt opgehaald. Bovendien bepaalt u zelf het tijdstip en dit hoeft dus niet per se in de reguliere werktijden. Ook s’ avonds of s’ nachts is dus mogelijk.

Geen administratieve rompslomp

Bij het verkopen van een auto komt natuurlijk administratieve rompslomp kijken. We leven tenslotte in Nederland; het land van de vele regeltjes. Zo moet u de afmelding bij het RDW regelen en ook bij de belastingdienst. Vindt u dit heel moeilijk? Dan is dat geen probleem, aangezien wij dit voor u regelen wanner u de auto aan ons verkoopt. U krijgt er dus geen extra kopzorgen bij en u kunt gemakkelijk uw auto verkopen.

Direct geld

Natuurlijk stelt u het op prijs als u direct geld krijgt. Ook dit regelen wij voor u. U kunt kiezen of u in contanten wilt worden uitbetaald, of dat u het geld liever op de bankrekening ontvangt. Indien u de auto aan ons verkoopt, dan geven wij u direct het contante geld, of we schrijven het bedrag direct over op uw bankrekening. U hoeft dus niet achter uw geld aan en kunt dit geld gelijk gebruiken om een nieuwe auto te kopen!

We kopen alle auto’s in

Als het gaat om het inkopen van auto’s, dan maken wij geen onderscheid of uitzonderingen. In principe kopen wij alle soorten auto’s in. Aan de ene kant bijvoorbeeld auto’s die rijp zijn voor de sloop. Maar we kopen ook kapotte auto’s in. Dit kan bijvoorbeeld een klein gebrek zijn. Maar ook een groot gebrek aan uw auto. We onderzoeken dit en bieden altijd een eerlijke prijs voor uw auto. Ook voor afgekeurde auto’s bent u bij ons op de juiste plaats.

Bent u dus woonachtig in Rotterdam of ergens in de buurt. Aarzel niet en neem snel contact met ons op.