0rk.nl
Image default
Industrie

Uitstekende ketelplaten uit Geldermalsen

Bent u op zoek naar ketelplaten van hoogwaardige kwaliteit en komt u uit Geldermalsen of de omgeving hiervan? Dan rekent u op de uitstekende producten van De Jong & Lavino BV. Dit bedrijf is al sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van ketelplaten. Deze producten zijn in tal van afmetingen en van diverse kwaliteiten leverbaar, direct uit de voorraad van deze experts. Hierdoor profiteert u van snelle levering.

Verschillende kwaliteiten en afmetingen in dit ruime assortiment

Als u besluit ketelplaten te bestellen bij deze specialist, dan rekent u op de allerbeste producten en geweldige dienstverlening. De ketelbouwplaten kunnen geleverd worden met een lengte die maximaal 14000 mm is. De breedtes van deze producten is daarnaast ook nog eens ontzettend gevarieerd. Het start met een breedte van 2000 mm en deze kan uitlopen tot 4000 mm. Wat dacht u van verschillende diktes? Dit start met 5 mm en loopt op tot 150 mm. Er zijn tal van verschillende opties waardoor de kans dat u misgrijpt zeer klein is. Ziet u tussen deze maten niet de maten die u zoekt? Dan moet u zeker vragen naar de oplossingen op maat van deze specialisten.

Ketelplaten op maat gemaakt voor u

De experts van deze staalgroothandel uit Geldermalsen helpen u graag met uw ketelplaten. Wanneer u een formaat wenst dat niet standaard leverbaar is, dan doet u er goed aan de afmetingen die u went kenbaar te maken aan deze specialisten. Zij zullen hun uiterste best doen om het product te leveren dat u wenst. Maatwerk is immers geen enkel probleem voor de ervaren medewerkers van deze gespecialiseerde staalgroothandel. Als u op zoek bent naar de specialisten in de ketelbouw van Europa, dan hoeft u niet verder te zoeken. Deze specialisten staan voor u klaar om uitermate geschikte ketelplaten te leveren. U zult geen moment spijt hebben van het inschakelen van deze specialisten voor uw klus. Wist u dat ze ook gespecialiseerd zijn in ASTM / ASME kwaliteiten?