0rk.nl
Image default
Huishoudelijk

Tweedehands Wasmachine aanschaffen

Lees in deze blog informatie over het kopen van tweedehands witgoed. Financieel kan het enorm interessant zijn om een gebruikte Miele wasmachine aan te schaffen. U heeft dan voordelig een goede wasmachine in huis, en als de wasmachine door ons geleverd is, krijgt u veel service en alle garanties.

 

Gebruikt is niet versleten

Wij van WGS witgoed weten dat zelden iets volledig versleten is. U zult ook wel weten, als een woning aan renovatie toe is, vaak zijn dan de deuren en kozijnen alleen aan de westkant aan het rotten, en dit omdat daar de regen opstaat. Als een auto niet meer door de APK komt en naar de sloop moet, dan kan er vaak nog een prima motor inzitten en dito versnellingsbak. Dit zien wij ook met tweedehands wasmachines. Bijvoorbeeld een gebruikte Miele wasmachine, de trommel is nog goed, het verwarmingselement is nog prima enkel de kalkaanslag moet eraf, enkel de pomp om het water af te pompen, daar moet naar gekeken worden, misschien zelfs vervangen. Bij een andere wasmachine constateren wij dat alles nog goed is enkel de lagers waar de trommel in hangt hebben hun tijd gehad. Zo met het nalopen van tweedehands witgoed hebben wij een showroom vol met tal van bruikbare wasmachines die wij met alle garanties verkopen. Wij van WGS witgoed weten, gebruikt is niet versleten.

 

Wat doen wij nog meer

Een nadeel van gebruikt is dat er soms iets niet kan zijn. Bijvoorbeeld u wilt per se de Miele W5245 wasmachine hebben, het kan zijn dat die nou net weg is, en dat u moet wachten totdat er weer één leverbaar is. Anderzijds hebben wij altijd wel goede gebruikte wasmachines van gerenommeerde merken op voorraad. Naast gebruikte wasmachines hebben wij nog veel meer witgoed staan voor een scherpe prijs. Ook voor een tweedehands wasdroger, vaatwasser, of koelkast met of zonder vriesvakken kunt u bij ons terecht. In overleg bezorgen wij de goederen bij u thuis of bij uw bedrijf. Wij hanteren een groot rayon waarin wij bezorgen. Ook met wasdrogers en koel/vries combinaties geldt dat wij alles hebben nagezien en getest, en dat wij het leveren met alle garanties.

 

U heeft het voordeel

Het allergrootste voordeel van gebruikt is dat de eerste afschrijving is voor diegene is die nieuw heeft gekocht. Het prijsverschil tussen nieuw en gebruikt is gigantisch groot. Het gaat niet om een enkel percentage, tweedehands kost een item minder dan de helft. Nu gaat het om duurzame gebruiksgoederen van gerenommeerde merken. Laat dan de eerste afschrijving zijn voor diegene die het nieuw heeft gekocht, daarna heeft u er voor weinig geld nog jarenlang plezier van. De prijzen zijn dan ook goed te vergelijken. Een Miele wasmachine volledig nagezien en met 6 maanden garantie kost 249,= euro. Het is vergelijkbaar met een nieuwe die ongeveer 689,= euro kost. Zo ziet u het enorme voordeel van een gebruikte Miele wasmachine. Het is het overwegen waard om voordat u witgoed aan gaat schaffen om te kijken voor tweedehands witgoed. Bij WGS witgoed gaat dat makkelijk online, maar u kunt ook op woensdag en zaterdag onze showroom in Rijssen bezoeken. Het voordeel van tweedehands versus nieuw is makkelijk uit te rekenen. Zo ziet u al snel dat gebruikt witgoed aanschaffen veel voordeel geeft.

https://wgswitgoed.nl/