0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Tape met een print die precies bij je bedrijf past

Iedereen heeft wel eens een pakketje ontvangen dat in gele, rode of oranje tape gewikkeld is waar in zwarte letters groot ‘fragile’ op staat. Deze tape zorgt ervoor dat de pakketbezorgers en andere mensen die met het pakket te maken krijgen weten dat er iets breekbaars in zit. Je kunt breekbaar tape bestellen in verschillende soorten materiaal, diktes, kleuren en talen. Bedrijven die veel producten versturen of verpakken hebben meestal meerdere soorten tape in huis. Naast breekbaar tape gebruiken ze ook veel tape die speciaal voor hen gedrukt is. Daardoor is het perfecte plakband voor een pakketje bij hen altijd beschikbaar.

Laat je tape printen met een afdruk die je imago ondersteund  

De laatste jaren is speciaal bedrukt plakband steeds populairder geworden. Dat is ook logisch want door je pakketten dicht te tapen met een passend soort tape geef je ze direct een heel eigen karakter. Klanten herkennen daardoor direct wat er in het pakket zit en van wie het komt – dat wekt vertrouwen. Om te bepalen welk(e) soort(en) plakband het beste geschikt zijn voor jou moet je over een aantal dingen nadenken. Ten eerste waar het plakband voor gebruikt gaat worden en wat de gewenste dikte is. Aan de hand daarvan kun je samen met een professional van Tapeprint kijken welk materiaal het beste geschikt is. Samen vind je de oplossing die het beste past bij je budget.

Je krijgt altijd een voorbeeld van het ontwerp toegestuurd

Wanneer het duidelijk is wat je precies wilt, dan gaan de vormgevers van Tapeprint aan de slag met jouw unieke ontwerp. Wanneer dit ontwerp helemaal klaar is wordt het naar je opgestuurd. Zo kun je het goedkeuren of aanpassen voor het daadwerkelijk gedrukt wordt. Daarna worden er speciaal voor jouw ontwerp clichés gemaakt – één voor elke kleur die gebruikt gaat worden. Deze cliché wordt door een vakman op de cilinder geplaatst die de tape voor je gaat bedrukken.

Alleen een perfect product is goed genoeg

Uiteindelijk moet er een perfect product ontstaan met naadloos aansluitende kleuren. Dat kan alleen als alles perfect wordt voorbereid en uitgevoerd. Daarom werken er enkel professionals bij Tapeprint die precies weten wat ze doen. Zij stemmen elk proces precies af op de unieke karakteristieken van elke klant. Deze klanten ontvangen daardoor uiteindelijk een tape dat de presentatie van hun producten enorm verbeterd.