0rk.nl
Image default
Onderwijs

Spelenderwijs leren met lesmateriaal voor groep 3

Lesmateriaal voor groep 3 wat kinderen helpt op een speelse manier de lesstof tot zich te nemen. Dat is natuurlijk het allerfijnste. Want spelenderwijs leren zeker jonge kinderen het snelste. Hierbij kunt u denken aan puzzels of andere uitdagende activiteiten. Een uitgeverij met aanvullende leermiddelen die hier steeds meer op inspeelt is Educatieve Uitgeverij Kinheim. Zij zijn al ruim 70 jaar bezig met het ontwikkelen van aanvullend lesmateriaal voor groep 3 tot en met groep 8. Zo vindt u hier bijvoorbeeld allerlei soorten lesmateriaal om extra uitdaging te bieden bovenop de gewone lesstof. Daarnaast helpt het lesmateriaal om zelfstandig te leren werken.

Leermiddelen in diverse vakgebieden

Voor de verschillende groepen biedt deze uitgeverij op allerlei niveaus lesmateriaal aan. Zo is er natuurlijk lesmateriaal voor groep 3 tot en met 8, maar er wordt ook gedacht aan de plusklas. Daarnaast zijn er voor de kleuters enkele leermiddelen in bijvoorbeeld puzzelvorm aanwezig. Zo is er voor elke leerling een uitdaging op maat. Qua lesmateriaal voor groep 3 tot en met 5 vindt u boeken in de vakgebieden taal, rekenen, wereldoriëntatie, lezen en creatief. Binnen de vakgebieden is er volop keuze tussen verschillende manieren van leren. De kinderen kunnen bijvoorbeeld taal of rekenen leren via puzzels, waardoor het extra snel gaat.

Weet vooraf precies wat u bestelt

Op de website vindt u een uitgebreid aanbod aan aanvullend leermateriaal. Daarnaast kunt u van de meeste boeken enkele pagina’s bekijken voordat u de boeken koopt. Wilt u het boek zelf vooraf bekijken? Kijk dan naar de verschillende proefpakketten die u kunt bestellen. Ook het samenstellen van een persoonlijk proefpakket is mogelijk. U kunt vooraf via iDEAL of achteraf via een factuur betalen, net wat u fijner vindt. Zo bestelt u gemakkelijk de leermiddelen die u aanspreken om uw leerlingen nog beter te begeleiden bij hun leerproces. Leren is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!

https://www.kinheim.com