0rk.nl
Image default
Horeca

Smoothiebar huren op locatie

Wil je eens wat anders op het werk dan friet of snacks aanbieden? Eens iets gezonds in plaats van die vette hap? 

Kies deze eens voor een smoothiebar op locatie! Dit is zelfs mogelijk met een smoothiefiets, maar daarover later meer.

Het werkt heel simpel: ga naar smoothies hurenn en doe een aanvraag. De charmante smoothista’s nemen contact met je op en gaan samen met jou in overleg om een geheel passend smoothie event te organiseren. Vooral lekker en gezond in deze rare tijden, waarbij een extra ‘boost’ gezondheid meer dan welkom is!

Smoothies zijn gezonde drinkbare sappen gemaakt van geperst en gepureerd fruit. Je ziet deze steeds meer in het straatbeeld en in de supermarkt. Nu is deze laatste variant niet gelijk de gezondste gezien de houdbaarheid en de toevoegingen.

De smoothies en juices (sappen) van smoothies op je werk worden echter vers bereid op locatie! Dat is dus gezond genieten! Het is ook mogelijk om samen met medewerkers een smoothiefiets in te zetten als productie apparaat om de ingrediënten smoothie klaar te maken. Deze fiets zorgt altijd voor reuring en gezelligheid. Daarnaast is het erg leuk om zelf je eigen smoothie klaar ta maken. Laatste belangrijke reden is dat het ook nog eens extra gezond is om zelf flink te bewegen alvorens te genieten van een welverdiende en zelf bereide smoothie! Smoothies en juices zijn er in vele soorten en maten. Neem gerust eens contact op met smoothies op je werk voor het volledige assortiment en de nieuwste en meest gezonde smoothies die er op dit moment zijn. 

Voor de prijzen kijk je op smoothies op je werk. Alles weten zij weten over smoothies en juices vertellen ze graag aan je.

Check de website en laat je inspireren tot een gezond en gezellig evenement bij jou in het bedrijf!

https://smoothiesopjewerk.nl

Related posts

Maak het jezelf gemakkelijk door hapjes te bestellen in Deventer

Gin Tonic bar

Een vrolijk wanddoek op het terras in de horeca, trending