0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Smit Klusbedrijf inschakelen

Wij hebben erg veel klusjes in en rondom het huis die gedaan moeten worden. Van het schilderen van kozijnen en de schuur tot en met het timmerwerk voor een nieuwe kast. En omdat wij er allebei te weinig tijd voor hebben en niet genoeg kennis van zaken hebben over deze klusjes, hebben we besloten om een klusjesman in te schakelen.

Klusbedrijf gezocht

In onze zoektocht naar een klusbedrijf kwamen wij uit bij Smit Klusbedrijf. Er stond een advertentie van hem op een verzamelwebsite van tal van klusjesmannen uit de regio. Daar konden we alle klusbedrijven mooi met elkaar vergelijken op basis van diensten, tarieven en recensies van klanten! Zodoende konden wij een mooi en eerlijk beeld krijgen van iedere klusjesman. Onze keuze viel op Smit Klusbedrijf omdat de klusjes die wij klaar hebben staan precies binnen zijn diensten vallen. Daarnaast zijn de reviews van andere klanten van hem zeer positief, wat ons overtuigde om contact met hem op te nemen. 

Afspraak

We namen contact met hem op en gaven aan geïnteresseerd te zijn in zijn werkzaamheden voor een aantal klusjes rondom ons huis. Hij reageerde direct enthousiast en stelde voor dat hij bij ons langskwam om een betere kostenindicatie te kunnen geven. En dit kon al na een paar dagen! Om de afgesproken tijd kwam hij langs en namen we direct de klusjes door. Op basis van zijn advies en kennis konden we in ieder geval concluderen dat hij zeer professioneel en vakkundig is. Maar dat bleek ook wel uit de reviews van andere mensen over Smit Klusbedrijf. Na alles doorgenomen te hebben kwam hij met een zeer schappelijke kostenindicatie waar wij akkoord op hebben gegeven en hij een week later al kon starten.

Klusjes

Inmiddels zijn alle klusjes opgepakt en zijn we erg blij met het schilderwerk van onze kozijnen en schuur en natuurlijk het nieuwe kastje. Daarom vinden wij Smit Klusbedrijf een echte aanrader voor iedereen in regio Eindhoven.