0rk.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Bespaar geld door slim te verzekeren

Waarom verzekeren we ons eigenlijk? We verzekeren ons tegen het risico op eventuele schade en in te dekken tegen risico’s. Sommige verzekeringen zijn verplicht, zoals je basis zorgverzekering. Een verzekering voor je huisdier loont vaak niet en de premie van een tandartsverzekering is meestal hoger dan de kosten. En hoe zit het met je telefoonverzekering? Dat kun je nog opvangen door een stevig hoesje van Casimoda of van Telefoonhoesje Store te kopen. Het wordt een hele dure kostenpost om alles te verzekeren, maar het is wel slim om alle mogelijkheden te bekijken en waar mogelijk slim te verzekeren.

Voorkom dubbel verzekeren

Veel mensen zijn ongemerkt dubbel verzekerd. Vooral bij reisverzekeringen komt dit veel voor. Mensen zijn vooral druk bezig met de leuke dingen van een vakantie, zoals een blog over reizen bekijken om inspiratie op te doen voor hun vakantie, maar let je ook op de verzekering? Bij een reisverzekering ben je soms verzekerd voor ziektekosten in het buitenland. Dit wordt ook vaak gedekt door je zorgverzekering. Pechhulpdekking bij je autoverzekering heb je niet nodig, als je lid bent van de Wegenwacht. Je inboedelverzekering dekt vaak de schade aan je smartphone. Je hoeft hier dus geen aparte verzekering voor af te sluiten. Voordat je een verzekering afsluit, is het verstandig de voorwaarden en de dekking door te nemen en deze te vergelijken met verzekeringen die je al hebt. Zo voorkom je dubbel verzekeren.

Vergelijk verzekeringen

Verzekeringsmaatschappijen bepalen zelf hun tarieven en ook de voorwaarden worden door de verzekeraar zelf bepaald. Je hebt verschillende vergelijkingssites waar je eenvoudig verzekeringen kan vergelijken, nadat je gegevens hebt ingevuld over je persoonlijke situatie. Als je persoonlijke situatie verandert, is dit een moment om je verzekeringen weer eens kritisch onder de loep te nemen. De dekking van je overlijdensrisicoverzekering bij je hypotheek kan omlaag als je meer vermogen hebt opgebouwd of de kinderen uit huis zijn. Ook loont het soms om je jaarpremie in één keer te betalen in plaats van in maandelijkse termijnen. Je komt dan in aanmerking voor korting.

https://www.casimoda.nl/

Related posts

Onafhankelijke reviewsite voor hondenartikelen – 123hondenrassen

Gemakkelijk de beste nieuwe bootschoenen vinden

Online daten