0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Slotenmaker binnen 30 minuten ter plaatse.

Binnen 30 minuten zijn wij ter plaatse, dus ook deze middag! U heeft een slotschade en wenst dat dit snel hersteld wordt. bel ons, ook als het gaat om het vervangen van een slot. Onze slotenmakers werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn dagelijks overal in Nederland en Vlaanderen actief om reparaties uit te voeren, of om inbraakbeveiliging aan te brengen Na uw melding komen we direct in actie. Zoekt u een Slotenmaker of Slotenservice bij U in de regio? Bel ons, bij inbraakschade of voor inbraakbeveiliging cq. inbraakpreventie, dag en nacht, voor hulp en/of advies: 085-1301895.

Bezoek hier de website: slotenmakergerard.nl

Slotenmaker en Preventie specialist.

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde slotenmakers en leveren naast gewone sloten ook veiligheidssloten en andere soorten van beveiliging. De politie weet exact hoe (on)veilig uw buurt is, U ook? Voorkom inbraak door nu preventieve maatregelen te treffen. Doe aan inbraakbeveiliging! Wij plaatsen het materiaal volgens internationale normen. Dat geeft u de zekerheid dat het slot goed geplaatst is en bent u verzekerd van fabrieksgarantie. Hiermee worden een hoop vervelende situaties voorkomen.

Onze zekerheden:
– Binnen 30 minuten ter plaatse
– in principe openen wij schadevrij
– 24/7 bereikbaar, ook op zondag
– Direct reparatie of noodvoorziening
– inbraakschadeherstel
– inbraakbeveiliging
– slot vervangen
– Gekwalificeerde slotenmakers
– deur opening voor een VAST bedrag!
– betaal per PIN of Creditcard
– 24/7 slotenservice

Elke schade deze middag verholpen!

Indien reparatie niet mogelijk is plaatsen wij direct een nieuw slot of noodvoorziening. Uw woning of bedrijf weer snel en veilig afgesloten!

Deskundige centrale 24/7

Wij begrijpen dat er vaak met spoed gehandeld moet worden en zijn daarom altijd snel ter plaatse! Wij zijn altijd bereikbaar, ook tijdens zondagen en feestdagen! Snel & Ervaren Gegarandeerde kwaliteit en snelheid. Buitengesloten? Wij openen uw deur! Wij zijn meestal binnen 30 minuten ter plaatse!