0rk.nl
Image default
Onderwijs

Projectmedewerker is een leuke en goedbetaalde baan

Met de opleiding projectadministratie van Fabius kun jij aan de slag als projectmedewerker. Dat is een baan waar altijd veel vraag naar is. Volop kansen op de arbeidsmarkt dus. Bovendien is projectmedewerker een zeer afwisselende functie. Je bent betrokken bij vrijwel alle facetten van een project. Omdat je op projectbasis werkt kun je zeer nauwkeurig in de gaten houden hoe alle processen verlopen. Als een project is afgerond begin je weer met een nieuwe. Dat zorgt automatisch voor veel variatie. Bij ieder project werk je met andere mensen, heb je andere taken en is het doel anders.

Een projectmedewerker is onmisbaar

Planmatig werken hooft bij een projectmedewerker. Aan het begin van elk project probeer je een zo goed mogelijke inschatting te maken over hoe alles zal verlopen. Dat vraagt veel organisatorisch vermogen en het maken van een overzichtelijke planning. Deze planning moet niet alleen voor jou duidelijk zijn, maar ook voor alle andere mensen die meewerken aan het eindresultaat. De kans bestaat ook dat je vaak buiten de deur werkt, bijvoorbeeld om een kijkje te nemen bij het project. Bovendien zijn de doeleinden zeer uiteenlopend. Je kunt bijvoorbeeld betrokken zijn bij het openen van een nieuwe winkel, het opzetten van een evenement of het verzamelen van informatie voor een onderzoek. Deze uiteenlopende taken vragen natuurlijk ook veel verschillende capaciteiten. Bij Fabius Opleidingen wordt je klaargestoomd tot volleerd en vakkundig medewerker projectadministratie.

De voordelen van Fabius

Fabius is een groot onderwijsinstituut met meer dan 50 vestigingen in Nederland. Daardoor is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Dat maakt leren en studeren natuurlijk extra makkelijk. Omdat er met kleine klassen gewerkt wordt is er veel aandacht voor de individuele leerling. Dat helpt je om hindernissen te overkomen en het zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft. Een diploma van Fabius is veel waard en gelijkwaardig aan een MBO niveau 3 diploma.