0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Overstappen zorgverzekering 2021

De zorgverzekering die u een paar jaar geleden heeft afgesloten, past nu misschien niet meer zo goed bij uw situatie. Het kan zijn dat u op dit moment meer behoefte heeft aan specifieke zorg. Of wellicht heeft u juist genoeg aan een minder uitgebreid pakket. Het is hoe dan ook verstandig om elk jaar weer even na te gaan of uw zorgverzekering nog wel aansluit op uw behoefte aan zorg. En niet alleen dat, het kan ook zijn dat uw zorgverzekeraar in het algemeen niet meer helemaal aan uw eisen voldoet. In dat geval is overstappen van zorgverzekering voor 2021 een goed idee.

Basisverzekering van Salland

Als u woont in Overijssel of Gelderland, dan kunt u een zorgverzekering afsluiten bij Salland. Als regionale zorgverzekeraar zijn wij specifiek gericht op de zorg die geboden wordt in onze regio. We houden de kwaliteit hiervan in de gaten en gaan met zorgaanbieders in overleg over de kosten. Op deze manier zorgen we ervoor dat u altijd de juiste behandelaar kunt vinden bij u in de buurt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de best mogelijke zorg, ook als u het financieel minder breed heeft. Daarom betaalt u voor een basisverzekering van Salland altijd een lage premie.

Aanvullend verzekerd

Niet alleen onze basisverzekering is voordelig, ook een aanvullende verzekering van Salland is zeer goed betaalbaar. En met vier aanvullende verzekeringen om uit te kiezen, kunt u vrijwel zeker een verzekering vinden die tegemoet komt in uw zorgbehoeften. Ook voor een goede tandartsverzekering kunt u rekenen op Salland. De meest uitgebreide tandartsverzekering biedt een vergoeding tot wel € 1000,- per kalenderjaar. Dit is erg prettig wanneer uw tandartskosten hoog oplopen. Weet u niet precies welke zorgverzekering voor u het beste is? Wij kijken graag met u mee, neem dus gerust contact op.

https://www.salland.nl