0rk.nl
Image default
Huishoudelijk

Opslagruimte zo geregeld met Oomen Opslag

Opslagruimte zo geregeld met Oomen Opslag

Ben jij al lang opzoek naar opslagruimte Voorhout of zoek je simpelweg een plek om te wonen, dan is een camper wellicht een goed idee. Oomen Opslag heeft veel vormen van opslag en wonen voorbij zien komen dus wij geven je graag een kijkje in onze wereld. Wil jij een camper maar heb je weinig budget? Dan is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met een oud busje. Veel kampeerders beginnen de ochtend in een uiterst ingenieuze kleine zelfgemaakte camper. Zoek eens op Pinterest en je komt heel wat tegen om inspiratie op te doen. Wanneer je wakker wordt begint je dag met het terugklappen van het bed en het opklappen van de tafel om een eethoek voor het ontbijt te creëren. Het idee is dat zo’n camper een alternatief is voor kleine appartementen. Het enige wat je hoeft te doen is creatief zijn en zoeken naar een goedkoop bed of een in hoogte verstelbare tafel die kan worden opgeborgen (of gebruikt als salontafel) nadat de maaltijden zijn gedaan. Een kijkje bij de kringloop zal je een hoop leuke en tevens goedkope ideeen opleveren.

Wanneer je over een klein huisje beschikt moet je ook genoegen nemen met een kleine badkamer. Denk dus goed na over waar je benodigheden plaatst als washandjes, handdoeken, shampoo en andere spullen. Wanneer je twee rechterhanden hebt plaats je gemakkelijk wat planken aan de muur, boven het toilet zodat je een hoop spullen kwijt kan. Plaats hier een mooie kamerplant op en je hebt meteen een gedecoreerde opbergruimte.

Je kent hem wel, het eeuwenoude pannenrekje. Een opbergtruc die je overgroot oma al toepaste. Ideaal voor een kleine keuken wanneer je niet over kastruimte beschikt. Een pannenrek is nogsteeds een handige gadget om je bestek specerijen en kookgerei binnen handbereik te houden.

Tot slot benadrukken we de efficientie van opklapbare meubels. Dit is een ultieme must have in een kleine ruimte. Neem bijvoorbeeld klapstoelen die je onder je bed bewaart en open klapt wanneer je aan tafel schuift. Pas dit trucje ook toe bij een bureau en neem een ouderwetse secretaresse die onder je bureau verdwijnt wanneer je hem niet gebruikt. Zo zie je nogmaals dat oude toepassingen nogsteeds van nut kunnen zijn.

https://oomenopslag.nl