0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een topmerk onder de sloepen en tenders?

Corsiva zijn met hun sloepen en tenders speciaal gericht op Nederland. Corisiva is een Pools sloepen- en tendermerk die sinds 2001 hoogwaardige boten produceert voor de West-Europese botenmarkt. En dat zij uitstekende prestaties leveren is overduidelijk. Een van de vele voordelen van Corsiva is dat u geheel naar wens uw boot kan samenstellen. De sloepen en tenders zijn leverbaar in diverse RAL-kleuren. Zo kunt u kiezen voor een strakke of overnaadse romp. Het merk Corsiva heeft een zeer ergonomische kuipindeling. Bent u op zoek naar een sloep die zowel recreatief als ook sportief is, dan heeft Corsiva de perfecte sloep voor u. De Corsiva Tender sloepen zijn door hun vormgeving en indeling, maar ook het onderwaterschip, ideaal voor de bootliefhebber die kan genieten van zowel sportief vaargedrag als ook het ontspannen varen, het flaneren. Maakt u dat nieuwsgierig? Stap aan boord bij de dichtstbijzijnde watersport speciaalzaak om de Corsiva te ervaren. 

Stap aan boord bij een Corsiva 500 Tender!
Deze 5 meter lange sloep is een echte eyecatcher. De Corsiva 500 Tender heeft een split level kuipvloer. Dit houdt in dat de kuipvloer in de boeg lager is en bij de bestuurder hoger. Zo heeft u tijdens het varen een stuk meer overzicht. Rondom de boot zijn er verschillende opbergvakken te vinden. De boot wordt standaard voorzien van hoogwaardige bekleding. De Corsiva 500 is de meest compacte tender van zijn soort. Comfortabel, stabiel en zeer wendbaar. Alle ingrediënten voor een prachtige tender. Het heeft een luxe console en een vernieuwende vloer. Het heeft een 40pk motor die in de bun gemonteerd zit. Hiermee kan de sportief ogende Corsiva hoge snelheden behalen.

Op zoek naar stijl en functionaliteit?
De schitterende Corsiva 595 Tender ziet er prachtig uit en heeft veel ruimte in de boot. Heeft u zin om een middag te watersporten met uw vrienden? Of een avondje ontspannend te dobberen met uw familie? Kies dan voor de Corsiva 595 Tender. De binnenkant van deze sportieve Corsiva 595 is ruim en overzichtelijk ingedeeld met veel opbergruimte. Het voorste kuipdeel van deze Corsiva 595 is verlaagd, hierdoor zijn de zittingen aan de voorzijde voorzien van hoge rugleuningen. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en extra comfort. U heeft de keuze om diverse buitenboordmotoren in de bun te laten plaatsen om zowel ontspannen te varen of als een snelle motorboot uit te rusten. Corsiva 595 is toonaangevend op het gebied van sloepen en tenders. Dit is niet voor niets. Het is een zeer veelzijdig boot en gaat jarenlang mee.

Ga naar een watersport speciaalzaak!
Heeft u interesse om een Corsiva tender te kopen? Maar bent u nog op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor de aankoop hiervan? Bezoek een watersport speciaalzaak bij u in de buurt. Vaak hebben ze een showroom met allerlei verschillende modellen en kunnen ze al heel wat inzicht geven over de diverse keuzes. Uiteraard bent u direct in contact met de werknemers van het bedrijf die u kunnen helpen om een keuze te maken. Bij sommige watersport speciaalzaken kunt u een proefrit maken in uw favoriete boot. Zo weet u zeker wat u koopt. Daarnaast hebben ze altijd diverse tweedehandse boten die u kan bekijken.

https://www.sandenwatersport.nl/