0rk.nl
Image default
Eten en drinken

Op zoek naar een interessante aanbieding?

Wie van een goed glas whisky houdt weet als geen ander dat de prijzen hiervoor best hoog kunnen uitvallen. Maar wist je ook dat er altijd een aanbieding wiskey te vinden is op de website van DrankDozijn? Niet alleen vind je hier whisky maar nog veel meer! Vergeet dus niet om eerst deze website te bekijken om de interessante acties te zien.

 

Diverse soorten uitgelicht

Natuurlijk vind je veel verschillende soorten waaruit je kunt kiezen. Over het algemeen zijn de Glenfiddich en Famous Grouse de bekendste soorten whisky wat je kunt drinken. Heerlijk om het puur te drinken of te mixen met bijvoorbeeld cola. Over het algemeen kan je whisky met veel soorten frisdrank mixen. Maar heb je het ooit ook met alleen ijs gedronken? Heerlijk om dit even te laten staan, vervolgens te roeren en het dan te nippen. Doordat je ijs toevoegt in het glas komt de smaak nog beter tot zijn recht.

Bij DrankDozijn heb je nu de mogelijkheid om Glenfiddich voordelig te bestellen! Een fles van 70cl zal ervoor zorgen dat je voldoende keuze hebt om te mixen of het puur te drinken. Wellicht heb je het nog niet eerder gemixt met koffie, maar misschien wel te proberen! Doordat je het met een warme drank mixt zal je alsnog de intense smaak kunnen proeven. Kortom, voldoende mogelijkheden om whisky te drinken en uiteraard te profiteren van scherpe aanbieding bij DrankDozijn!