Ontdek verschillende keukens tijdens een catering aan huis op uw locatie in Antwerpen

Bent u al bekend met de kwaliteiten van de Scandinavische keuken? Wilt u ook de maag van uw gasten vullen met lekkere, verse gerechten met de beste groentes, vis en vlees? Schakel dan de catering van JÖRD Homecooking & Catering in voor verschillende mogelijkheden met catering aan huis in Antwerpen of omgeving. U heeft keuze uit een walking dinner, een buffet of het serveren van gerechten aan tafel. Wilt u de gezelligheid nog verhogen? Dan is het een leuk idee om te kiezen voor sharing dishes. Gaat uw feest tot in de vroege uurtjes door? Laat het feest dan doorgaan met een Scandinavisch ontbijt met of zonder bubbels.

 

Een avond genieten zonder zorgen dankzij een heerlijk menu van een catering uit Antwerpen

Droomt u van echte keukenprinsen en prinsessen in uw keuken bij een volgende feest bij u thuis? Laat dan een catering aan huis in Antwerpen bezorgen door JÖRD Catering & Homecooking. Dit gespecialiseerd bedrijf stelt een menu samen met verse gerechten en lokaal geteelde groentes. Hierbij krijgt u ook als u dat wenst dranken aangeboden, die perfect passen bij het smaakpallet van het eten. Daarnaast wordt er ook altijd rekening gehouden met allergieën. Wilt u graag een originele tafelbekleding met bloemen en uniek servies? Dan zorgt de professionele cateraar hier graag voor.

 

Heerlijk barbecueën op uw locatie in Antwerpen met een catering aan huis

Het organiseren van een barbecue zorgt altijd voor een zomers gevoel. Tijdens een barbecue aan huis door de professionele catering van JÖRD Homecooking & Catering uit Antwerpen zorgt het personeel voor lekkere stukken vlees en vis voor al uw gasten. Daarnaast is het mogelijk om op de service van de cateraar te genieten voor dranken en servies. Ook schakelt u deze cateraar in voor een homecooking, diverse cateringformules op uw locatie, Scandinavisch ontbijt, een foodbike en kookworkshops. Daarbij zorgt de cateraar er altijd voor dat de formule helemaal is aangepast aan uw wensen. Bent u al helemaal klaar om te genieten van hemelse gerechten? Neem dan snel contact op met JÖRD Homecooking & Catering.