0rk.nl
Image default
Gezondheid

Lifecoach Apeldoorn: Ontdek Premium Lifecoaching met Mirte Hultink

Op zoek naar een lifecoach in Apeldoorn die écht het verschil maakt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik sta klaar om je te helpen jouw levensstijl blijvend te veranderen, zonder korte termijn oplossingen, maar met een focus op duurzame groei en welzijn. Laten we samen op zoek gaan naar antwoorden, zodat jij weer lekkerder in je vel komt te zitten en elke dag fris en energiek kunt beginnen.

Mijn eigen leven kenmerkte zich lange tijd door overmatig drinken en ongezond eten, wat resulteerde in depressie en vermoeidheid. Ik besefte dat deze levensstijl mij op alle vlakken tegenhield en ik wilde verandering. En dat is me gelukt. Als ervaringsdeskundige begrijp ik jouw worstelingen en help ik je graag om jouw weg naar een beter leven te vinden.

Voor wie is mijn coaching geschikt? 

Ik werk graag met levensgenieters die van het leven willen genieten, maar zich soms afvragen of het zo wel verder kan met hun ambities, relaties of gezondheid. Mensen die worstelen met het vinden van een balans in hun relatie met alcohol, suiker en vet eten en klaar zijn om hier iets aan te doen. 

Mijn coachstijl

Als lifecoach duik ik diep in jouw gedachtenpatronen en help ik je om obstakels te overwinnen. Ik begrijp als geen ander de angsten die hieronder liggen en help je hiermee om te gaan, terwijl we samen stappen zetten richting jouw doelen. Met empathie, geduld en een vleugje humor begeleid ik je op jouw pad naar een beter leven.

Persoonlijke Coaching in Apeldoorn

In onze persoonlijke gesprekken onderzoeken we wat er speelt in jouw leven en waarom verandering tot nu toe lastig is geweest. Rationeel weet je misschien wel wat je moet doen, maar samen breken we door jouw oude patronen heen. En dat kan ik ook bij jou!

Neem contact op

Ben jij klaar voor een positieve verandering in jouw leven? Als jouw lifecoach sta ik klaar om samen met jou in Apeldoorn aan de slag te gaan. Neem vandaag nog contact op met Premium Lifecoach – Mirte Hultink en start binnenkort jouw eigen premium levensreis!

Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor een gratis persoonlijk gesprek met mij. Ik zorg voor de rest!

 

https://premiumlifecoach.nl/lifecoach-apeldoorn/