0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Latex spuiten Eindhoven

Latex spuiten Eindhoven

Bent u op zoek naar iemand voor Latex spuiten in Eindhoven? Dan bent u bij de Kroon Latex Spuiten aan het juiste adres. Latex spuiten heeft veel voordelen ten opzichte van traditioneel rollen. Zo zorgt een latex spuiter ervoor dat de wanden een strak en egaal eindresultaat hebben. Ook is latex spuiten een stuk sneller en voordeliger dan traditioneel rollen. Zo houdt u tijd en geld over voor bijvoorbeeld uw verbouwing of andere werkzaamheden.

Prijsvoordeel Latex spuiten

Een ruimte van 200m2 latex spuiten kost ongeveer 1500 en is vaak binnen 1 dag klaar. Een ruimte van 200m2 laten verven door een schilderbedrijf kost vaak al 2200 euro en neemt ongeveer 5 dagen werk in beslag. Latex spuiten is dus veel goedkoper en neemt veel minder tijd in beslag. Zo houdt u meer tijd over voor bijvoorbeeld de verhuizing of het uitvoeren van andere werkzaamheden en dat ook nog eens voor minder geld. Latex spuiten heeft dus veel meer voordelen dan traditioneel rollen.

Werkwijze

Via de website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen waarna wij bij u langs komen om de woning te bekijken en de kwaliteit van de muren. Ook worden uw wensen besproken en de ruimte opgemeten. Hierna ontvang u van ons een vrijblijvende offerte op maat. Wanneer u akkoord gaat komen wij op de afgesproken datum. Eerst zorgen wij ervoor dat de ruimte leeg en schoon is en dat alles netjes is afgeplakt en worden inwendige naden en hoeken gekit en kleine reparaties zullen we ook uitvoeren. Nadat alle voorbereidende werkzaamheden zijn uitgevoerd zullen we de ruimte eerst met een voorstrijk spuiten. Daarna wordt de latex met hoge druk op de wanden gespoten totdat deze 100% dekkend is. De latex gespoten wanden moeten 24 tot 48 uur de tijd hebben om te drogen. 

Neem gerust contact op voor meer vragen of vraag via de website eenvoudig een offerte aan. 

https://www.dekroonlatexspuiten.com/latex-spuiten-eindhoven