0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Baenks banken is een uniek meubelstuk van deze tijd

Als je op zoek bent naar Baenks banken dan praat je over een merk dat gespecialiseerd is in kwalitatief hoogstaande meubels, met prachtige vormen, uniek zitcomfort en de beste materiaalkeuze. De perfecte confectie maakt de banken in zijn totaliteit af. Het merk heeft oog voor detail en is op zijn eigen manier eigenzinnig. Met de standaard garantie van 7 jaar kun je onbezorgd genieten van het beste zitcomfort.

De geschiedenis van Baenks banken

In 2016 begint het verhaal van Baenks, waarbij verschillende ondernemers uit de meubelwereld bij elkaar komen, in Nederland. Zij zijn samen van mening dat de mainstream zitmeubelen in te grote getalen aanwezig zijn en de kwaliteit verloren gaat. Ze slaan de handen in een en willen verandering aanbrengen door een merk te creëren die uniek is en waarbij het zitcomfort naar een hoger level wordt gebracht. De combinatie van fashion, kwaliteit, duurzaamheid en afwerking moeten de meubelen en in het specifiek de Baenks banken af laten steken bij de rest.

Met een team van 25 professionals is er sprake van korte lijnen en grote efficiëntie binnen het bedrijf. Er wordt vanuit de passie gewerkt en dit zie je terug in de Baenks meubelen. Ze streven naar 100% tevredenheid van de klanten, waarbij de 7 jaar garantie een mooi onderdeel is om hiervoor te zorgen.

Baenks gaat voor een minimalistisch design

De Baenks banken staan voor een minimalistisch design waarbij oog is geweest voor de afwerking. De betaalbare prijs in combinatie met het hoogwaardige design maakt het voor iedereen betaalbaar om een designmeubel in huis te halen. Naast de bekende banken maken ze ook tafels, salontafels en bijzettafels waardoor je jouw woonkamer perfect kunt inrichten. Zo kun je jouw eigen interieur stylen met design meubelen van hoogwaardige kwaliteit.

De samenvatting van de collecties is stijlvol, tijdloos en inspirerend. Er wordt gebruik gemaakt van strakke lijnen, hoogwaardige materialen en ronde vormen. De Baenks banken kun je zowel plaatsen in een minimalistische woonkamer als in een Japandi trend kamer of in een stoere inrichting. Het zijn echte eyecatchers en op hun eigen manier uniek. Zo kun je kiezen uit 2-zitsbanken, 3-zits banken maar ook stijlvolle hoekbanken. Als je het ontwerp hebt gevonden die bij jou past, dan kun je nog de stof- of leder kleur kiezen die bij jouw interieur past. Zo is elke bank van Baenks afgestemd op jouw persoonlijkheid. Mocht je onverhoopt toch geen model naar wens vinden, kunnen de Leolux banken daar misschien verandering in brengen.

Als je dus wilt gaan voor geen mainstream bank, maar een hoogwaardige kwaliteit design meubel dan is een van de Baenks banken een goede keuze. De combinatie met hun streven van tevreden klanten en 7 jaar garantie, maakt dat je ook veel mag en kan verwachten van dit merk. Door haar betaalbaarheid kun je eenvoudig een designbank in huis halen en deze zelfs combineren met een van de andere meubelen zoals een bijzet- of salontafel. Zo creëer je in een handomdraai met een minimalistisch design een warme sfeer die bij jouw kamer past door de kleur en stijl uit te zoeken die matcht.