0rk.nl
Image default
Verbouwen

Laat het slopen uitgevoerd worden door Westerman!

Sloopwerkzaamheden

Als er een grote klus aan zit te komen, waarbij er gesloopt moet worden, is het goed tijdig na te denken over de uitvoering van de sloopwerkzaamheden. Heeft u besloten dat u de badkamer wilt laten omtoveren tot een eigentijdse, sanitaire ruimte? In dat geval zal de badkamer volledig gestript moeten worden. Daarbij is het zaak, de natte ruimte dusdanig strak op te leveren, dat het nieuwe sanitair strak geplaatst kan worden. Op die manier zal de verbouwde badkamer er piekfijn uit komen te zien. Het verwijderen van de tegels kunnen wij voor u uitvoeren. Wellicht wilt u dit deel zelf voor uw rekening nemen. Het is daarbij echter goed om u te beseffen dat u hiermee alleen de grove delen verwijdert. Wat overblijft zijn ontsierende betonresten, die professioneel verwijderd dienen te worden. Werkzaamheden die prima uit te voeren zijn door betonboringen Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden en wij kunnen uw werkzaamheden dusdanig uitvoeren, dat er weinig overlast zal zijn op het gebied van geluid, trillingen en stofvorming.

 

Aandacht voor milieu en veiligheid

Bij beton boren Utrecht is aandacht voor milieu en veiligheid van groot belang. Wij werken volgens de meest actuele regels op dit gebied waardoor zich ervan kunt verzekeren, dat uw klus bij ons in veilige handen is. Als wij de klus voor u geklaard hebben, zullen wij de ruimte te allen tijde schoon achterlaten. Hierdoor kan de vervanging van uw badkamer direct van start gaan. Door gebruik te maken van stof- en geluidsisolerende schermen, zal de overlast zo minimaal mogelijk zijn. Het plaatsen van stofschermen scheelt u bovendien na afloop een hoop schoonmaakwerk.

 

Westerman betonboringen Utrecht

Een professioneel bedrijf dat klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan, dat is Westerman betonboringen Utrecht. Zowel voor grote als kleine klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Als u besluit uw opdracht door ons te laten uitvoeren, kunt u rekenen op een nauwkeurig advies, een flexibele werkwijze en uiteraard een samenwerking die u als prettig zult beschouwen. Geheel naar uw wens zullen wij uw klus uitvoeren, waarbij wij u van vrijblijvend en gedegen advies zullen adviseren. Wij hebben veel ervaring opgedaan op het gebied van sloopwerkzaamheden, waardoor wij u kunnen begeleiden in de uiteindelijke keuzes die u maakt. Bij bouw komt een nauwgezette planning kijken. U kunt erop vertrouwen dat wij ons uiterste best zullen doen om vertraging in het geheel te voorkomen. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Als u een opdracht door ons wilt laten uitvoeren dan kunt u op voorhand een vrijblijvende offerte aanvragen. Vindt u het prettiger om in een persoonlijk gesprek alle uit te voeren werkzaamheden door te spreken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij zullen alle tijd voor u nemen en de opdracht tot in de puntjes met u bespreken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

https://westermanbetonboringen.nl/