0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Laat een tuinhuis, tuinkantoor of gastenverblijf op maat in de tuin plaatsen

Afhankelijk van wat u in de tuin laat bouwen, worden er diverse bouwsystemen gebruikt. Er worden bijvoorbeeld houten en betonnen bouwsels gebouwd. Hiervan bestaan verschillende varianten. Zo kan houtbouw onder meer enkelwandig worden uitgevoerd, voorzien van gevelbekleding aan de buitenzijde. Houtbouw leent zich ook goed voor ruimtes waar een hoge isolatiewaarde belangrijk is. Houtbouw is licht van gewicht en daardoor is het zeer geschikt voor bijvoorbeeld de realisatie van een tuinhuis op maat die komt te staan op een slechte ondergrond. Houtbouw kan aan de buitenzijde afgewerkt worden met een plint van steen of hardsteen. Er wordt hierbij rekening gehouden met het materiaal, de afwerking en het type dak.

Veel mogelijkheden voor een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat

Wanneer u een bouwsel in de tuin wilt laten bouwen, laat u dit met een gerust hart over aan Blommers Bouwsystemen. Met hen kunt u alle kanten op.  Vrijwel alles op het gebied van bouwsystemen kunnen ze moeiteloos ontwerpen en realiseren. Clubgebouwen, guesthouses, recreatieverblijven, poolhouses en tuinhuizen. Het kan allemaal, zo ook het op maat laten maken van een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor. Zowel particulieren als bedrijven is Blommers Bouwsystemen graag van dienst. Het is mogelijk om bij het bedrijf vooraf een offerte op maat aan te vragen. Zo zijn klanten altijd goed geïnformeerd over de mogelijkheden en de prijzen.

Een goede afwerking van een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat

Een specialist die een tuinhuis of gastenverblijf bouwt, let op de details. Zo’n specialist maakt alle bouwwerken op maat. Wat voor soort gebouw u ook wilt laten creëren, zij besteden de aandacht aan de afwerking die het bouwwerk verdient. Ook hierbij worden de wensten van de klanten meegenomen. Zowel particulieren als bedrijven en gemeenten maken gebruik van de diensten Blommers Bouwsystemen. U bepaalt de afwerking en zorgt dat het bouwwerk naar wens is. Voor alle typen gebouwen op maat, tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor, kunt u bij dit bedrijf terecht. Zij draaien hun hand nergens voor om. Zo worden uw dromen waarheid.