0rk.nl
Image default
Eten en drinken

Kies voor een heerlijke Rosso Passo voor uw etentje dit weekend

Heeft u dit weekend een etentje in de planning staan en bent u nog op zoek naar een heerlijke Italiaanse rode wijn? Bent u met gezelschap die niet ervaren rode wijn drinkers zijn? Van plan heerlijke Italiaanse gerechten te serveren? Met de Lenotti Rosso Passo haalt u dan de juiste wijn in huis. Deze wijn past perfect bij een gezellig avondje in combinatie met Italiaanse gerechten. Rood vlees, zachte kazen en gegrilde visgerechten zijn erg smakelijk in combinatie met de Rosso Passo. Met deze wijn uit oogstjaar 2016 laat u uw gerechten en etentje geheel tot zijn recht komen. Bestel deze wijn snel bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl en begin uw weekend goed.

Rosso Passo is een veelzijdige Italiaanse wijn

Deze heerlijke zachte en fruitige wijn is erg geschikt voor een breed publiek omdat deze niet te zwaar is. Daarnaast is Rosso Passo gemaakt met minimaal gebruik van sulfiet. Dit maakt het een heerlijk zuivere rode wijn van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. De beste serveertemperatuur van deze wijn light rond de 16 °C en is heerlijk in combinatie met typisch Italiaanse voorgerechten. De mix van druivensoorten Merlot en Sangiovese zijn een goed werkende combinatie voor deze aangename wijn. De wijn heeft tonen van bramen en bessen en een gemakkelijke en zachte afdronk. Deze wijn van wijnhuis Cantine Lenotti is dus een fijne gangbare wijn voor een breed publiek. Uw gezelschap zal hier erg van kunnen genieten, zelfs als ze geen geleerde rode wijn drinkers zijn!

Bestel uw Rosso Passo gemakkelijk en snel

Het wijnaanbod van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl is heel erg breed en u kunt altijd bellen wanneer u vragen heeft over deze of een andere wijn. De smaaksensatie van Rosso Passo is uniek en kan omschreven worden als ervaringen van tropisch fruit en honing. U kunt deze prachtwijn bestellen via Uwfoodspeciaalzaakonline.nl en binnen enkele muisklikken heeft een geweldig weekend in het verschiet.