0rk.nl
Image default
Sport

Karatepak kopen?

Karatepakken worden gedragen bij karate, karate (Japans voor ‘lege hand’) is een zelfverdedigingssport die van oorsprong uit Japan komt. Iemand die de sport karate beoefent noem je een karateka.

Karatepak (空手 着 of 空手 衣) is het traditionele uniform dat gebruikt wordt voor karate. Het is enigszins vergelijkbaar met een judopak; echter, het materiaal en snit van het uniform zijn over het algemeen veel lichter en zitten losser om het lichaam.

Onze pakken zijn verkrijgbaar in lengtematen, tussen de 110 en 210. Om de juiste maat te bestellen neem je de lichaamslengte in centimeters, rond deze naar boven af en ga naar de eerste maat. Dus als je zelf 186 cm groot bent is het een maat 190 die je nodig hebt. De duurdere pakken zijn ook verkrijgbaar in halve maten zodat je minder hoeft af te ronden.

Karate pakken zijn gemaakt van 100% katoen of van een polycotton wat meestal bestaat uit 30% polyester en 70% katoen, dit kan per merk verschillen.
De polyester in de polycotton zorgt ervoor dat het pak strijkvrij is en de kleur beter blijft bewaard, dan in een 100% katoenen variant. 
De katoenen variant is een 100% natuurprodcut wat beter vochtregulerend en ademend is.

Pakken zijn verkrijgbaar in zwart en wit, waar er per karateschool een verschil gemaakt wordt tussen de diverse pakken betreffende de kleur. 

Een karatepak is verkrijbaar in verschillende merken :

Adidas, waarom adidas? Adidas Vechtsport werkt nauw samen met professionele atleten uit de vechtsportwereld om aan de behoefte van de topsporters te voldoen. Daarnaast maakt adidas gebruik van een eigen lab om karatepakken uitvoerig te testen voordat de producten de markt op gaan adidas Vechtsport werkt alleen met producenten die nauwkeurig zijn geselecteerd en alleen aan de beste eisen voldoen op het gebied van productie, materialen, veiligheid en personeel. Een Adidas karatepak is er voor kinderen, beginners, gevorderden en professionals.

Matsuru, waarom Matsuru? Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru karatepak voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru karatekleding een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru karatepak: kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie

Zoek je een geschikte pak voor elke karate stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend pak kunt bestellen. Zowel de starter als de wedstrijd karateka vindt bij ons een geschikt pak. Behalve een pak, vind je er ook verschillende accessoires voor karatesport.

https://gudz.nl/budosport/karate/karatepak.html