0rk.nl
Image default
Kinderen

Je baby bijna naar de opvang

In principe is het mogelijk om je baby al vanaf 6 weken naar de kinderopvang te brengen, dit verkiezen de meeste ouders natuurlijk niet. Vaak kiezen de meest moeders om zelf op de baby te letten tot het zwangerschapsverlof is verlopen. Wanneer het zover is dan is het altijd moeilijk en spannend om je baby achter te laten bij de kinderopvang. Je moet natuurlijk vooraf ook een aantal dingen regelen en aankopen zodat je baby naar de opvang kan.

Babyrugzak

Het is natuurlijk noodzakelijk om een babyrugzak te kopen, hierin kun je alle noodzakelijke dingen die de onthaalmoeder nodig kan hebben in doen. Het handigst is om een babyrugzak met naam te kopen, een babyrugzak met naam is makkelijk om de rugzak te herkennen en om misverstanden te voorkomen. Het is natuurlijk mogelijk dat er dezelfde rugzakken aanwezig zijn waardoor ze verwisseld kunnen worden, daarom wordt een babyrugzak met naam aangeraden. De onthaalmoeder kan zelf dan ook de rugzakken uit elkaar houden.

Benodigdheden

Vaak hoef je zelf niet veel mee te geven omdat de onthaalmoeder deze al heeft. In het babyrugzakje kun je bijvoorbeeld speelgoed of de knuffel van je baby doen. Je geeft ook best de eigen fles mee van je baby, vergeet dan wel niet een naam op de fles te noteren. Het is ook noodzakelijk om extra kleding te voorzien in het rugzakje, moest er een ongelukje gebeuren dan heeft je baby nog propere kleren bij zich. Omdat baby’s regelmatig dutjes nemen kan het handig zijn om je baby een slaapzakje mee te geven, dan heeft ze altijd iets bij waarin ze warm kan liggen en slapen.

https://www.freubelshoponline.nl/c-6088687/rugzak-baby/