0rk.nl
Image default
Woningen

Interieuradvies in de omgeving van Utrecht

Ik was op zoek naar professioneel interieuradvies uit de omgeving van Utrecht. Al voor een langere periode hebben we een huis gekocht maar we weten maar niet hoe we het beste ons huis kunnen inrichten. We hadden wel een bepaalde stijl die we in het huis wilden laten terugkomen, maar we hadden geen idee hoe we dit konden aanpakken en of alles wel bij elkaar matcht. Hiervoor hadden we nog extra hulp nodig om ons verder te kunnen helpen in ons huis.

Modern interieuradvies bij Meininger Interieur in Utrecht

We hadden geen idee dat het mogelijk was om interieuradvies te krijgen in de omgeving van Utrecht. We hadden al eerder een advies gekregen van een winkel waar we in stonden maar dat was niet voor het gehele plaatje. Uiteindelijk na een tijdje zoeken kwamen we de website van Meininger Interieur tegen. Daar konden we een afspraak maken voor een gesprek met een professional. Dit leek ons wel wat en we hadden ons aangemeld. Binnen een paar uur konden we een afspraak inplannen met een van de professionals van Meininger Interieur. We hadden geen idee wat we kunnen verwachten, maar we gingen eens kijken waar dit ons heen zou leiden.

Het beste advies ooit

We kwamen daar aan en werden meteen begroet door de medewerker die ons vandaag verder zou helpen. In ons eerdere contact hebben we al wat besproken over de stijl die we graag in het huis wilden hebben en daarnaast ook de plattegrond van het huis. We gingen naar een kamer en daar kon het gesprek beginnen. Ze had een kleine schets gemaakt met een paar ideeën voor ons erop. En ze had ook ene paar stoffen en kleuren meegenomen om die bij elkaar te leggen. Na het gesprek hadden we meteen een beter beeld bij ons idee van het huis en konden we ermee aan de slag. Zonder de hulp van Meininger Interieur was het ons nooit gelukt.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten die Meininger Interieur u aan kan bieden? Bekijk dan eens de website meiningerinterieur.nl voor meer informatie.