0rk.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Inpaktips voor verhuisdozen van Oomen Verhuizers

Inpaktips voor verhuisdozen van Oomen Verhuizers

Hoewel de verpakkingsmethoden in de loop der jaren misschien veranderen, blijft één ding hetzelfde: mensen nemen onvoldoende tijd om het werk goed voor te bereiden en uit te voeren. Dit leidt vaak tot een extra stress factor tijdens de verhuizing. Een juiste planning, goede voorbereiding en de juiste consistentie zullen ervoor zorgen dat jouw inpak kunsten meer ontspannen en plezierig worden. Hier onder hebben wij wat inpaktips opgesomd die er voor zorgen dat jouw verhuisdozen juist worden ingepakt. Als je verhuisdozen wilt kopen, klik hier.

Welk verpakkingsmateriaal heb ik nodig?

Verzamel allereerst verpakkingsmaterialen zoals kwalitatieve verhuisdozen, papier, noppenfolie en tape. Vraag je verhuizer welke materialen je nodig hebt voor een onbezorgde verhuizing. Wanneer je eenmaal aan de klus begonnen bent is het te laat om nog te zoeken naar goed materiaal. En provisorisch verhuizen is een no-go dus bereid jezelf goed voor. De meeste van deze items heb je zelf liggen of kan je bij je vrienden en familie ritselen. De overige materialen zijn vaak aan te schaffen bij je verhuizer.

Hoe verpak je onhandige voowerpen?

Verpak al je breekbare spullen in schoon krantenpapier of tissuepapier. Doe kleine items zoals schroeven in een zak voordat je ze inpakt. Alles wat kan gaan morsen zoals handzeep of douchespullen moeten afgesloten worden met een plastic zak en een stuk tape voordat je ze inpakt. Het is handig om labels te plakken op deze kwetsbare items. Lange maten zoals hengels, tuingereedschap gordijnroedes en dergelijke moeten worden gebundeld met tape. Dingen als kleden en tapijten moeten worden opgerold en gebundeld met touw of tape. Verpak je lampen en lampenkappen apart vanwege de onhandige grootte. Tot slot koop je voor matrassen speciale wegwerpbare tassen om ze te beschermen tegen vuil. Dit zijn een aantal items waar je aan kan denken tijdens je verhuizing. Wij geven je al een aantal voorzetjes zodat je weet waar je aan kan denken.

Wat pak je wel en niet in?

Begin vroegtijdig met het maken van een lijstje en bedenk goed wat je wel en niet inpakt. Verhuizen is een gelegen moment om een kritisch door je spullen te gaan. Maak een ruimte waar je spullen plaatst die naar de vuilstort of naar de kringloop gaan. Reserveer ook een ruimte voor spullen die je bij de hand houdt. Denk aan sleutels, belangrijke papieren, sieraden en waardevolle spullen waarvan je denkt dat ze nodig zijn op het moment van de verhuizing.

https://verhuisdozen.store