0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Hondenvoer doet veel met de maag van je viervoeter

Wij mensen kunnen helaas ook niet elk soort eten verdragen. De ene krijgt buikpijn van gluten, de andere van melk en anderen kunnen weer slecht tegen noten. Dus waarom zouden dieren wel overal tegen kunnen? Nou, dat kunnen ze dus ook helaas niet. Daarom is het verstandig om rekening te houden qua voer. Aan je viervoeter merk je namelijk snel genoeg als het voer niet goed is voor de maag. Wil je meer weten over gevoelige honden Lees dan snel door!

Zo herken je een gevoelige maag bij honden

De punten waar je een gevoelige maag aan kan herkennen zijn een doffe vacht en zachte ontlasting. Als jij tijdens het uitlaten van je hond verneemt dat de uitwerpselen er in vloeibare vorm uitkomen en erg stinken, weet je direct dat er iets niet pluis is. Aan het gedrag van je hond kan je daarnaast ook veel afleiden. Een gezonde hond zal je kwispelend begroeten. Tijdens het eten zal hij zijn bak grif leegeten. Blijft jouw hond op zijn plek liggen en vindt hij zijn maaltijd niet interessant? Tijd om te kiezen voor natuurlijk voer. Hiermee weet je zeker dat je hond alle benodigde ingrediënten binnenkrijgt, zonder last te krijgen van schadelijke, onnodige toevoegingen.

Dit is het voer wat jij je viervoeter moet geven

Als je merkt dat je hond echt niet lekker te pas is, is het verstandig om de dierenarts op te bellen. Vind jij je hond alleen wat lusteloos en oogt hij wat ruig qua vacht? Probeer dan hypoallergeen hondenvoer en kijk hoe je lobbes daarop reageert. Grote kans dat je na een aantal dagen al verbetering waarneemt. Met een blije hond in huis weet je dat de natuurlijke ingrediënten je trouwe viervoeter goed doen. Een actieve hond heeft veel eiwitten nodig. Deze zijn zowel via hypoallergeen nat voer als droogvoer toe te dienen. Goede zorg voor je huisdier heb je voor een groot deel dus zelf in de hand. Overbodige ingrediënten kunnen op deze manier niet voor problemen zorgen en daar hebben jullie beiden baat bij.

 

https://nl.bellfor.info/

Related posts

Ovale eiken tafel 220x110cm

Verschil tussen CBD en THC

Belos Pés Pedicure Ommen