0rk.nl
Image default
Mode en Kleding

Hoe onderhoud je een rugtas?

Tassen van leer hebben regelmatig onderhoud en reiniging nodig. Een droge microvezel doek is meestal voldoende om te reinigen. Voor vlekken en een effectievere reiniging moeten speciale leerreiniging ’s producten worden gebruikt. Het wordt aanbevolen om olijfolie en witte azijn te mengen en op de vlek aan te brengen voor natuurlijke vlek verwijdering. Omdat de oppervlakte structuur van leren tassen gevoelig is, mogen bleekmiddel, ammoniak en andere schadelijke chemicaliën nooit worden gebruikt. Voor onderhoud is het voldoende om vaseline aan te brengen en de zak met een schone doek af te wrijven. Wanneer deze applicatie wordt georganiseerd, kan een veel langere levensduur worden geboden.

Omdat leer niet van nattigheid houdt, mag het na contact met water niet nat worden gelaten en moet ervoor worden gezorgd dat het opdroogt. Nadat het overtollige water is opgenomen met de katoenen doek, kan deze in een warme omgeving worden bewaard om het leer te drogen. De tas moet uit de buurt worden gehouden van sterke warmte bronnen zoals strijkijzers, verwarmingen toestellen of föhns. Watervlekken die om verschillende redenen ontstaan, kunnen na een zeer korte tijd van water damp door polijsten worden verwijderd. 

Materialen die kunnen worden gebruikt voor het reinigen van lederen tassen 

Een schone doek gedrenkt in warm zeepachtig water

Zachte katoenen droge doeken

Vaseline om op het leer oppervlak aan te brengen voor glans en verzorging

Hydraterende crème om het huid oppervlak te verzachten en te verzorgen

Katoenen doek die moet worden aangestampt om het vocht van de huid te verwijderen

Heren rugzak prijzen

Lederen rugzak producten voor heren bieden verschillende prijzen voor heren rugzakken op basis van het model, het ontwerp, de kwaliteit van het gebruikte leer en het niveau van handwerk. Onder de tas modellen die zijn ontworpen voor verschillende behoeften, zijn betaalbare modellen gemakkelijk te vinden. Het is mogelijk om modellen te vinden die geschikt zijn voor ieders stijl en smaak in het rijke assortiment van MAshop. Door de tas oplossingen van MAshop te onderzoeken die het leven gemakkelijker maken, kunt u het model kiezen dat u wilt uit esthetische en functionele rugzakken.

 

http://mashop.nl/