0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Heeft u inzethorren op maat nodig?

Wie heeft er geen last van, het is hartje zomer en er is weer een hoop gezoem in de slaapkamer. Dan wordt het waarschijnlijk tijd voor inzethorren op maat, hierdoor is er een mogelijkheid meer voor onruststokers om uw slaapkamer binnen te dringen. Doormiddel van een hor kan er namelijk toch frisse licht in uw huis komen en tegelijkertijd houdt u al het ongedierte buiten de deur. Bij inzethorren op maat is het zelfs zo dat door de fijne structuur, die deze horren bevatten, zelfs de pollen buiten de deur blijven en dat is voor mensen met hooikoorts heel fijn.

Wat zijn de tarieven?

Uiteraard hangen de tarieven van de inzethorren op maat van de afmetingen af. Als u namelijk een vrij groot raam heeft of een vrij grote deur, dan zullen de prijzen al gauw duurder zijn dan een vrij klein raam. Daarnaast hangt de prijs natuurlijk ook af van wat voor hor u had gewenst, een raaminzethor, of een raamrolhor, een hordeur of juist horlamellen. Voor een raaminzethor betaald u gemiddeld €85 en voor een hordeur betaald u gemiddeld €255. Inzethorren op maat kunnen hier ergens tussen in liggen, afhankelijk van de afmetingen.

Hoe moet ik een inzethor inmeten?

Uiteraard zijn er ook nog meetinstructies. Er zit een verschil tussen de meetinstructies voor kunststof en houten kozijnen.  Als eerst is het handig om de hoogte van het raam op te meten, en vervolgen de breedte op te meten. Schrijf de maten van de hoogte en de breedte op een papiertje. Daarna meet je de dikte op, van de linker en rechterkant van het kozijn. En als laatste meet je diepte van het kozijn zelfs. Op deze manier weet u zeker dat uw inzethorren op maat zeker weten passen. Mensen die gespecialiseerd zijn in inzethorren op maat kunnen u vast en zeker op weg helpen.

https://www.luxehorren.nl/horren-bestellen/luxe-inzethorren/