0rk.nl
Image default
Eten en drinken

Golfen op een erg laagdrempelige manier bij Pitch en Putt Strandhorst

 Vandaag de dag is golfen populairder dan ooit om te spelen. Dat is ook helemaal niet zo gek, want u bent de hele dag lekker bezig in een fijn klimaat. Daarnaast is golfen ook erg leuk om te doen in groepsverband. Redenen genoeg dus om binnenkort een keer de fijne kneepjes van het vak te leren. Om dit op een erg laagdrempelige manier te doen, is het verstandig om een keer een bezoek te brengen aan Pitch en Putt Strandhorst. Zowel beginnende golfers als ervaren golfers zijn hier het hele jaar door van harte welkom.

U heeft bij Pitch en Putt Strandhorst de keuze uit diverse leuke arrangementen

Het kan zomaar zo zijn dat u een ochtend golfen graag combineert met een kopje thee of koffie of juist in de namiddag graag wilt genieten van een welverdiende borrel. Maakt u zich hier maar geen zorgen over. U heeft bij Pitch en Putt Strandhorst de keuze uit diverse leuke arrangementen. Let er wel op dat het aan te raden is om een arrangement van tevoren even te reserveren. Hierdoor weet u altijd zeker dat er ook voor u een tafel vrij is in het uitnodigende restaurant.

 

Een bezoek aan Pitch en Putt Strandhorst is de ideale plek voor een leuk dagje uit met vrienden of familie

Regelt u binnenkort een dagje weg met de hele familie? Staat er een vrijgezellenfeest op de planning? Of organiseert u het jaarlijkse weekend weg met de hele vriendengroep? Een bezoek aan deze unieke en vooral leuke locatie is de ideale plek voor een leuk dagje uit met vrienden of familie. Neem gerust eens een keer een kijkje online en ontdek alle arrangementen waar u uit kunt kiezen. De kans is erg groot dat u binnen een mum van tijd een geschikt arrangement heeft gevonden met het gezelschap waarmee u op pad gaat.