0rk.nl
Image default
Gezondheid

Geen giftige stoffen voor jou!

Een trend die op het moment veel speelt is gezondheid. We worden steeds bewuster van hoe het eten dat we in ons lichaam stoppen ons lichaam beïnvloedt. We stellen ons lichaam nogal op de proef. Elke dag doorstaan we weer en wind. Dit is natuurlijk onvermijdbaar. Maar er zijn ook vermijdbare dingen, waarvan we weten dat het niet goed is voor het lichaam, maar we alsnog doen. Bijna iedereen heeft dit soort slechte gewoontes. U doet vast wel een van deze dingen:

  • Roken

  • Alcohol drinken

  • Veel suiker of zout eten

  • Veel stress ervaren

  • Te weinig slapen

Wanneer je dit met mate doet is het niet zo heel erg. Maar het zorgt er wel voor dat je lichaam jarenlang giftige stoffen behoudt. Het lichaam kan ze namelijk niet afvoeren, maar slaat deze stoffen op in vetcellen. Dit eist zijn tol op het lichaam, het heeft namelijk als gevolg dat het lichaam vet vasthoudt. Maar ook kan het leiden tot ziektes en aandoeningen, als kanker of hart- en vaatziekten.

 

Echter is er iets aan te doen. Zo kunt u eens in de zoveel tijd een ontgiftingskuur doen. Dit is beter bekend als een detox kuur. De naam komt van het woord detoxificatie en betekent letterlijk ontgifting. Zo een kuur helpt het lichaam om de stoffen af te breken, vervolgens worden de stoffen afgevoerd. Na de kuur voel u zich gauw beter. U krijgt meer energie, u verliest vet, u krijgt een betere nachtrust en uw huid verbetert. Daarnaast is het ook een mooi moment om een betere levensstijl te starten. 

 

Zo een kuur werkt op de volgende manier. U mag voor een beperkte periode van drie, vijf of zeven dagen geen vast voedsel meer eten. Ook mag u alleen nog maar water of thee drinken. Verder is het de bedoeling dat u ongeveer om de twee uur een groentesapje drinkt. Op die manier krijgt u genoeg energie en gezonde stoffen, en zult u het lichaam ontgiften. Heel veel succes en op de gezondheid!

 

https://drveggie.nl/