0rk.nl
Image default
Gezondheid

Ga voor al uw klachten naar Chiropractor Ede Chiropractor Ede voor nek en rugklachten

 

De chiropractor maakt uw zenuwstelsel weer zo goed als nieuw. Er vindt als ware een reset plaats. Bepaalde spierfuncties geven prikkels door aan ons brein. De hersenen zetten deze prikkels om. Spieren kunnen verkrampen en zo diverse klachten geven aan ons zenuwstelsel. Chiropractor Ede kan daar wat aan doen. De spieren worden namelijk soepeler gemaakt. Vervolgens ervaart u minder pijnklachten. Het stretchen van de spieren heet ook wel “kraken”. Dit kan even pijnlijk zijn. Bovendien zal de behandeling er uiteindelijk ervoor zorgen dat alle klachten verdwijnen. Met het kraken kunnen alle spieren in ons lichaam worden aangesproken. Naast oppervlakkige spieren worden dieper gelegen spiergebieden ook bereikt. Naast de behandeling wordt ook de oorzaak van de klachten achterhaald. Mogelijke oorzaken als beweging en leefstijl komen hierbij aan bod. Als de chiropractor vermoedt dat er meer aan de hand is, zal er een doorverwijzing plaats vinden.

Doelgroepen die worden behandeld bij Chiropractor Nijmegen

Naast volwassenen en ouderen kunnen baby’s en kinderen ook worden behandeld voor diverse onderliggende aandoeningen. Bij de bevalling kunnen baby’s aan aandoeningen leiden waarvoor een chiropractor nodig is. Denk aan het KISS-syndroom. Dit is een ander woord voor huilbaby. Dit zijn baby’s die bijvoorbeeld last hebben van een koliek of ontsteking. De oorzaak ligt soms in de spieren en gewrichten van de baby. Als de klachten niet op tijd worden aangepakt, kunnen kinderen last krijgen van diverse motorische problemen en hoofdpijnen. Een onderzoek kan spierklachten na de bevalling aantonen of uitsluiten bij de baby. Chiropractor Ede kan ook hulp bieden bij blessures. Vooral kinderen die leren lopen en vaak vallen kunnen last hebben van blessures. Dit komt doordat de spieren nog erg kwetsbaar zijn. Een onderzoek op jonge leeftijd kan latere rug, nek, wervel en spierklachten bij kinderen voorkomen. Bij ouderen komt voornamelijk gewrichtsslijtage voor. Ook spieren, botten en pezen kunnen eerder slijten bij mensen die op leeftijd zijn. Dit komt doordat het lichaam jarenlang is meegegaan. De chiropractor zorgt voor een verlichting van de klachten, ook al zijn ze chronisch van aard. Prikkels kunnen worden opgewekt en het energieniveau kan omhoog gaan door een goede behandeling van de spieren bij ouderen.

Behandelingen voor vele aandoeningen

Chiropractor Ede kan klachten van veel soorten lichamelijke aandoeningen verminderen. Denk aan artrose, scoliose, nekklachten, migraine, rugpijn en nog vele andere aandoeningen. Artrose komt regelmatig voor en is een aandoening aan het kraakbeen. Het verouderingsproces brengt regelmatig artrose met zich mee. Het kraakbeen slijt beetje voor beetje naarmate u op leeftijd komt. Vaak ligt de oorzaak in het feit dat u het lichaam gedurende uw leven veel hebt belast. Maar artrose kan ook voorkomen zonder overbelasting. De klachten kunnen stijfheid en pijn met zich meebrengen. De chiropractor zorgt ervoor dat de klachten minder worden en maakt artrose draaglijker. Uw levenskwaliteit kan dus aanzienlijk verbeteren door regelmatig de chiropractor te bezoeken. Voor een afspraak kunt u de website bezoeken. Ga voor al uw klachten naar Chiropractor Nijmegen