0rk.nl
Image default
Entertainment

Foodtruck huren bij Pizza-Amici

Foodtruck huren bij Pizza-Amici

Een foodtruck huren is een echte toevoeging aan uw feest of evenement. Bij het geven van een evenement is eten een belangrijk onderdeel. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om eten op uw evenement. Zo is het mogelijk om een partij te huren die de catering verzorgd of dat er verschillende eetkraampjes staan. Een foodtruck is een goede optie, omdat het sfeer geeft op het evenement en de foodtrucks van Pizza-Amici een stukje Italië naar uw evenement brengen. 

Pizza-Amici is begonnen met een enkele pizza foodtruck, maar vanwege het grote succes zijn er al 4 foodtrucks bijgekomen, waardoor er nu maar liefst 5 foodtrucks te huur zijn. Naast de succesvolle pizza foodtrucks zijn er nu ook pasta foodtrucks te huur voor op uw evenement. 

Pasta of Pizza foodruck huren?

Bij Pizza-Amici kan je terecht voor zowel een pasta en een pizza foodtruck. Pasta en pizza is iets wat vrijwel iedereen lust en er zijn verschillende mogelijkheden als het om het menu gaat. Vaak kan het menu bepaald worden en zelfs groter gemaakt worden wanneer het evenement groter is. Er zijn verschillende soorten foodtrucks te huur bij Pizza-Amici en het heeft te maken met hoe groot uw evenement is. Ook is er de mogelijkheid om een pasta en een pizza foodtruck te combineren. Zo hebben uw gasten meer keuze en kunnen de rijen verdeeld worden over de twee foodtrucks. 

Soorten foodtrucks te huur

Er zijn 5 soorten foodtrucks te huur en deze verschillen qua grootte en hoeveel en hoe snel er pizza’s en pasta’s gemaakt kunnen worden. De kleinste foodtruck is geschikt voor 175 pizza’s en 300 pasta’s per uur en de grootste foodtrucks zijn 300 pizza’s en 600 pizza’s per uur. Bekijk de website van Pizza-Amici voor meer informatie over de verschillende foodtrucks en bekijk de foto’s om een beter beeld te krijgen van de foodtrucks die gehuurd kunnen worden. 

https://www.pizza-amici.nl/