0rk.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Een wereldkaart zwart wit

Een interieurtrend die veel sfeer kan bieden in je huis is een wereldkaart zwart wit. Je kan deze ook in allerlei andere kleuren en maten krijgen. Wat voor interieur je ook hebt je kan voor elke inrichting een passende wereldkaart vinden. Als we je interesse gepiekt hebben en je wilt meer weten over deze leuke en mooie wereldkaarten. Lees dan hieronder verder!

Houten wereldkaart

Je kan houten wereldkaarten in allerlei verschillende materialen krijgen. Of het nu een wereldkaart, stadskaart of een landkaart is het kan op verschillende materialen gedrukt worden. Je kan ijzer, aluminium, glas of hout gebruiken. Deze materialen hebben allemaal een eigen unieke karakter en je moet kijken wat het beste bij jouw interieur past. Hout geeft bijvoorbeeld een landelijke en warme uitstraling en is een van onze favorieten. Glas geeft bijvoorbeeld een strak en moderne uitstraling.  Aluminium en staal geven dan juist weer een industriële uitstraling. Een wereldkaart kan echt tot zijn recht komen als je deze op basis van je interieur laat maken.

Unieke wereldkaart zwart wit

Je krijgt wereld, stad en landkaarten dus in verschillende materialen, maar er zijn ook veel verschillende soorten wereldkaarten. Zo heb je bijvoorbeeld wereldkaart in zwart wit, maar ook kaarten met veel kleur. Je kan ook voor de vintage uitstraling gaan en kiezen voor een historische wereldkaart. Wereldkaarten zorgen voor een uniek en bijzonder design in elk interieur.

https://www.worldofart.nl/portfolio/wereldkaart-zwart-wit/