0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Een verticale tuin voor elk oppervlak, maak je eigen eetbare tuin

Op elk oppervlak verticaal tuinieren

Een Verticale tuin maken is heel leuk om te doen en is mogelijk op eigenlijk elk oppervlak. Op een klein balkon, een kleine patio, een plekje in de tuin of op een groter oppervlak. Zelfs op het dakterras is een verticale tuin mogelijk.

Je eigen eetbare tuin maken met kruiden, bloemen, planten, groente is zeer leuk om te doen en leerzaam. Tevens leuk voor de kinderen om te laten zien hoe alles groeit.

Eenvoudig te maken

Heel eenvoudig te maken met onze plantentas van vilt, hiermee is het in een handomdraai te maken.

In de plantentassen kunnen eveneens kunstplanten en/of kunstbloemen in gezet worden en is het in het interieur als wanddecoratie tevens ontzettend fraai. Tegenwoordig is het steeds meer te zien en wordt het toegepast in Winkels, Vliegvelden, Showrooms, op de gevels van gebouwen.

Een mooi groene wand

Een prachtig resultaat als er groene planten in worden gezet om zo een sfeervolle en groene wand te creeren. Met een beetje fantasie zal dit vast wel gaan lukken.

Leuk aan de betonnen muur of het saaie tuinhek op het balkon of in de serre. Of je nou een grote of een klein oppervlak te besteden hebt, de verticale tuin neemt niet veel ruimte in beslag en kan in principe op veel plekken opgehangen worden.

Maak een sfeervolle, groene en gezellige omgeving, dit zal in het interieur echt heel mooi staan.

Uit voorraad geleverd

De verticale tuin levert KunsthaagEU uit voorrad binnen 2 werkdagen. Het materiaal bestaat uit hoogwaardig vilt. Je kan dus snel beginnen om je eigen mediterrane tuin te maken. Bestel de verticale tuin vanuit de luie stoel online en wij doen de rest.

Het is zeer leuk om te zien hoe kruiden, groente en planten groeit en vooral interessant voor de kinderen. Altijd je eigen verse keukenkruiden bij de hand.

Verticaal tuinieren

  • Niet veel ruimte nodig
  • Geschikt voor interieur en buiten
  • Kunstplanten of Kunstbloemen toevoegen
  • Geschikt voor elk oppervlak
  • Sfeerverhogend
  • Een groene wand
  • Interessant voor kinderen
  • Eenvoudig en snel geplaatst
  • Je eigen kruidentuin

Start vandaag nog met je eigen verticaal tuin en schaf een plantenpot, vertical jungle wandmat of een plantentas aan in de webshop van www.kunsthaag.eu

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/