0rk.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Een tweedehands auto bij een autodealer in Etten-Leur

Wist je dat er ongeveer 1,8 miljoen occasions per jaar worden verkocht? Sterker nog, de afgelopen twee jaar is dit aantal gestegen naar bijna 2 miljoen voertuigen. We kopen dus steeds meer tweedehands auto’s. De reden daarvoor is simpel, een occasion is een stuk goedkoper dan een nieuwe auto. Maar de toegenomen vraagt zorgt natuurlijk wel voor veranderingen binnen de markt. En jij wilt weten wat je kunt verwachten als je bij een autodealer in Etten-Leur binnenstapt.

Een autodealer in Etten-Leur die inspeelt op de vraag

We kopen steeds meer tweedehands auto’s. Een occasion is goedkoper, maar dat verklaart niet waarom dit aantal ieder jaar toeneemt. Daarom een klein overzicht van de markt:

  • 22,4% van alle verkochte occasions is een automaat
  • Er zijn in 2018 4.000 elektrische occasions verkocht, een toename van 80% ten opzichte van het jaar daarvoor
  • Ruim een vijfde van alle kopers valt in de leeftijdscategorie tussen de 46 en 55 jaar. Tien jaar geleden vormde de leeftijdscategorie tussen de 36 en 45 jaar nog de grootste groep.

Wat betekent dit nu voor je bezoek aan een autodealer in Etten-Leur? MV Motive is een gevestigde naam in de regio en speelt in op de veranderingen in de markt. De occasions die worden aangeboden sluiten aan bij de wensen van de doelgroep. Een automaat voor stadsverkeer en praktische voertuigen met een hoge zit en een ruim gezichtsveld zijn in het aanbod opgenomen.

Ben jij de concurrentie voor?

Met de toenemende vraag naar nette occasions is het belangrijk dat je op tijd langs een autodealer in Etten-Leur gaat. Zeker wanneer je op korte termijn een auto nodig hebt. Om het je makkelijk te maken is MV Motive doordeweeks ook in de avonduren geopend. In overleg maak je zelfs meteen een proefrit in de auto die je wilt.