0rk.nl
Image default
Woningen

Een handig stappenplan voor uw verhuizing!

Een verhuizing kan voor u nogal een hectisch en chaotisch proces zijn. Echter, door schade en schande wordt u vanzelf wijzer. Het is daarnaast handig om een stappenplan voor uzelf te maken voor als u aan de slag gaat met de verhuizing.

 

Het goed plannen van een verhuizing is noodzakelijk

Het is noodzakelijk om een verhuizing goed te plannen wanneer u wilt dat deze soepel verloopt. Wanneer u dan eindelijk uw droomhuis heeft gevonden dan is het verplaatsen van alle spullen van A naar B nog veel uitdagender dan u van te voren zult verwachten. Een stappenplan is daarom de sleutelfactor tot een goede en succesvolle verhuizing. Hiermee kunt u een overzicht maken van alles wat er moet gebeuren, wat u nodig heeft, wanneer u wat nodig heeft en hoe alles in zijn werk gaat.

 

Hoe zit een goed stappenplan in elkaar?

Elk verhuizingsproces is anders van aard, er zijn echter wél een aantal basisregels voor een goed stappenplan.

 

1: Zoek de juiste spullen uit

Wanneer u gaat verhuizen, dan is dit het ideale moment om eens al die oude spullen die niet belangrijk zijn of nooit worden gebruikt weg te gooien. Dit ruimt weer lekker op, en zo kunt u in het nieuwe huis beginnen op een frisse manier, met enkel spullen die u wél gebruikt. Komt u spullen tegen die u niet gemist heeft in de afgelopen jaren? Dan kunnen deze weg.

 

2: Pak de spullen in voor de verhuizing

Vervolgens kunnen alle uitgezochte spullen worden ingepakt voor de verhuizing. Let er hierbij vooral op de kwetsbare spullen extra goed worden ingepakt middels bubbeltjesplastic of piepschuim. En zorg er tevens voor dat flesjes of potjes die kunnen gaan lekken goed zijn ingepakt in een zakje. Dit is voor uw verhuizing de belangrijkste stap. Zo kan er een hoop ellende wat schade betreft worden voorkomen.

 

3: Vervoer naar het nieuwe huis

Nu komt vervolgens het vervoer. Wanneer u een verhuisbedrijf heeft ingeschakeld dan heeft u hier verder niet veel mee te maken. Wanneer u het vervoer (deels) zelf doet, dan moet u er voor zorgen dat u niet te veel in een keer meeneemt en dat alles efficiënt is ingedeeld.

 

4: Spullen in het nieuwe huis uitpakken

Wanneer alle spullen veilig zijn overgekomen dan kunnen de spullen worden uitgepakt en dan kan het huis worden aangekleed. Zorg er eerst voor dat alle grote items worden uitgelaten. Zet de spullen neer op een van te voren ingedeelde plek. Wanneer alles is uitgepakt kun je beginnen met het aankleden van je nieuwe huis voor dat authentieke ‘’oost west, thuis best’’ gevoel!

 

Verhuizing uit handen laten namen door een verhuisbedrijf Rotterdam?

Twijfelt u om uw verhuizing (deels) uit handen te laten nemen en bent u nog op zoek naar een verhuisbedrijf in Rotterdam? Dan neemt erkend verhuisbedrijf Rotterdam: Jacdenhollander de klus graag van u over. Jacdenhollander is een erkend verhuisbedrijf in Rotterdam dat zich inzet voor een goede, soepele en veilige verhuizing voor u. Uw spullen komen zonder zorgen veilig aan op plaats van bestemming, en alle service die u nodig heeft voor de verhuizing is beschikbaar. Nu hoeft u niet alles uit handen te laten nemen, wanneer u zelf nog liever de controle en de verantwoordelijkheid heeft wat bepaalde aspecten voor de verhuizing betreft dan kunt u ook deels de verhuizing laten uitbesteden. Wanneer u er echter liever geen omkijken meer naar heeft, dan kunt u de verhuizing uiteraard ook compleet laten uitbesteden met alle benodigde services.

https://jacdenhollander.nl/