0rk.nl
Image default
Sport

Een EMS huurapparaat voor thuis

EMS training thuis doen, is dat mogelijk? Jazeker! U kunt namelijk een complete EMS-set huren via StimaWELL. Met zo’n huurapparaat in huis kunt u trainen wanneer het uitkomt. Net zo lang of kort als u wilt. StimaWELL is een betrouwbaar merk als het om EMS trainingen gaat. De draagbare apparaten worden veelvuldig gebruikt voor spierstimulatie en pijnvermindering. Sporters die kampen met blessures en mensen die revalideren na een operatie gebruiken de StimaWELL kastjes. Afvallen met EMS training is ook mogelijk.

Train meerdere spiergroepen tegelijkertijd met het EMS apparaat

StimaWELL apparatuur voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidseisen voor medische hulpmiddelen. De EMS apparaten hebben tot maximaal 12 kanalen afgestemd op de verschillende spiergroepen van het menselijk lichaam. Met meer kanalen kunnen meer spieren tegelijkertijd getraind worden. Het kastje wordt bediend met een afstandsbediening. Bij het apparaat horen elektrodepleisters. De stroomstootjes die het apparaatje afgeeft, gaan via de elektroden door de huid richting de spieren. De spieren spannen zich aan en ontspannen daarna weer: het principe van spieropbouw. Hoe meer stroomstootjes per minuut en hoe krachtiger des te intensiever is de training. Maar loopt u niet te hard van stapel; rustig en langzaam beginnen is het devies.

Een sterkere rug door regelmatig trainen

Een lichamelijke klacht waar veel mensen in hun leven mee te maken krijgen, is rugpijn. De beste oplossing is om de rugspieren sterker te maken door regelmatige training. Een StimaWELL kastje met elektroden biedt zeker uitkomst. U kunt er zowel de boven- als de midden- en onderrugspieren mee activeren. Tijdens een internationale studie bleek 80% van de deelnemers minder rugpijn te ervaren na het gebruik van EMS. Bijkomend voordeel blijkt dat de algehele conditie erop vooruit gaat. Met sterkere rugspieren kunt u makkelijker zware dingen tillen; bukt u soepeler; vallen huishoudelijke klusjes minder zwaar; is zitten, staan, lopen en autorijden minder vermoeiend.

StimaWELL EMS kastjes worden in Duitsland gemaakt. Heeft u vragen over het bedrijf of over de mogelijkheid om een EMS apparaat te kopen? U kunt bellen met het volgende telefoonnummer: 033 – 303 77 68.

 

https://www.stimawell.com/nl-nl

Related posts

Waarom zou je trainen met een personal trainer?

Squashen om fit te worden

Skihelm met vizier heren