0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Een dode vogel voor je deur? En nu?

Een dode vogel voor je deur? En nu?

Wanneer jij een kat hebt, is de kans groot dat er wel eens een dood vogeltje voor je deur heeft gelegen. Nu kun je denken: ‘Dat is toch gewoon de natuur?’. Klopt, maar dat betekent niet dat het best vervelend kan zijn. Er zijn best veel mensen die niet zo goed tegen dode dieren kunnen en daarom zijn zaken als dode vogeltjes voor je deur, niet echt het meest prettig. Gelukkig kunnen we hier wel het één en ander tegen doen. ‘Wat dan?’, horen we je denken. Dat lees je vanzelfsprekend in dit blog!

Zo is de natuur?

Zoals je net al even kon lezen, is het feit dat de natuur zo in elkaar zit, best logisch. Het is en blijft vervelend om een dood vogeltje aan te treffen voor je deur, maar zo zit de natuur nou eenmaal in elkaar. Katten jagen op vogels en muizen en deze jagen weer op wormen en insecten. Als jij een persoon bent die niet goed kan tegen dode dieren, raden we je aan om iemand in de buurt te hebben die dit wel redelijk kan verdragen. Een kat kan met een dode vogel aan komen lopen, omdat hij of zij bijna trots is dat het iets heeft kunnen vangen. ‘Dit moet mijn baasje zien!’. Liever niet natuurlijk, maar wanneer het zover is, raden we je aan om iemand met een wat sterkere maag dan jij in je omgeving te hebben die dat dode vogeltje wel even in een vuilnisbak deponeert!

Heeft je kat genoeg te doen?

Katten kunnen gaan jagen wanneer ze hongerig zijn, maar ook wanneer ze zich vervelen. Beide zijn voor jou interessant, want hier kun je best veel tegen doen. Meer eten geven is niet zo moeilijk, het nadeel is dat een kat betrekkelijk snel dik wordt. Zorgen voor voldoende vertier is ook nog wel te doen, want met een aanschaf van bijvoorbeeld een krabpaal zit je eigenlijk al goed. Houd zowel de mate van vertier en de hoeveelheid eten goed in de gaten, want dit kan je op termijn nog wel eens wat dode vogels voor je voordeur besparen!

https://www.krabpaal.nl/krabpalen/

Related posts

Trouwlocatie Delft

Een eerste indruk

Stijlen en soorten Duo-rolgordijnen