0rk.nl
Image default
Fotografie

Een creatieve bruidsreportage

Je gaat trouwen en dan komt er een dag waarop je op zoek gaat naar een bruidsfotograaf. Misschien zoek je naar een trouwfotograaf Amsterdam als je trouwt in Amsterdam. Dat is een mogelijkheid. In de plaats waar je trouwt hoeft niet perse de bruidsfotograaf vandaan te komen. Stel je trouwt in Dordrecht dan ga je misschien eerst op zoek naar een trouwfotograaf Dordrecht. Het kan handig zijn als de trouwfotograaf de stad en mooie plekjes kent. Maar het is absoluut geen must. Bruidsfotograaf Utrecht zal best weten waar het mooi is in Utrecht. Maar in principe kan je op elk plekje mooie foto’s maken.

Dus kan je geen bruidsfotograaf vinden in de stad of plaats waar je trouwt, dan is er geen paniek. Er zijn veel bruidsfotografen en iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl. Je zou dus ook kunnen zoeken op artistieke bruidsfotografie in plaats van bruidsreportage Amersfoort. Als je op bruidsreportage zoekt krijg je enorm veel stijlen van bruidsfotografie te zien. Dan wordt het best wel lastig om te kiezen.

<a href="” target=”_blank”>{externalimage}

Je zou ook een bruidsbeurs kunnen bezoeken, maar daar vind je natuurlijk niet iedere fotograaf. Het is ook fijn als je een trouwlocatie hebt gevonden als ze daar een fotograaf aanbevelen. Zo weet je in ieder geval dat die fotograaf betrouwbaar is. Anders zullen ze die fotograaf niet aanbevelen. Soms hebben ze bij de trouwlocatie meerdere fotografen in hun bestand. Vraag er gewoon eens naar. Dan kan je op je gemak de website bekijken.

Wil je bijvoorbeeld een heel romantische bruidsreportage, of juist een stoere. En bruidsreportages zijn ook aan trends onderhevig. Nu is moody en dark of moody en licht bijvoorbeeld best wel trendy. Maar misschien zoek je juist een heel geposeerde stijl. Of aan de andere kan een journalistieke benadering. Of wil je een fotograaf die heel creatief is in de bruidsreportage. Artistieke beelden bijvoorbeeld. Gemaakt met hier en daar wat truucjes in combinatie met mooi licht.

Je kan dus alle kanten op. Bedenk in ieder geval goed wat je precies voor stijl wilt en wat heb je voor budget.

https://www.corrinep.nl