0rk.nl
Image default
Woningen

Duurzame kunststof kozijnen voor een beter milieu

Kunststof kozijnen zijn duurzaam en milieuvriedenlijk. Toch mensen nog steeds huiverig als de woorden duurzaam en klimaatverandering gekoppeld worden aan kunststof kozijnen. Terwijl de feiten al duidelijk genoeg zijn en voor zichzelf spreken. Kunststof kozijnen besparen namelijk energie, zorgen daardoor voor minder CO2 uitstoot en doordat ze lange tijd meegaan en dus duurzaam zijn, is dat weer goed voor het milieu. 

Schuco kozijnen

De cijfers liegen er niet om, ruim 70% van de mensen wil graag de bestaande woning verbeteren, en zoeken daarvoor naar middelen die helpen om energie te besparen. HR++ glas is natuurlijk een effectieve methode om energie te sparen, en als u toch eenmaal bezig bent, waarom dan niet het hele kozijn meenemen. 

En als u dan toch al bezig bent, is het wel zo fijn dat het gekozen kunststof kozijn van zeer goede kwaliteit is, waardoor ook op lange termijn de besparing gewarborgd blijft. Voor al deze mensen zeggen we: Kies voor kwaliteit, en kies voor SCHUCO. 

Schuco kozijnen zijn nou eenmaal de beste in de markt, en Schuco is toonaangevend in de algehele branche voor zowel duurzaamheid als comfort en kwaliteit. Met 60 jaar innovatie weet Scuco als geen ander hoe je kunststof kozijnen op de best mogelijke manier maakt. 

Met EPDM afdichtingen, profielen die gemaakt zijn voor 52mm triple gelaagd glas en tal van andere innovatieve dingen laat Schuco zien dat het niet voor niets marktleider in de branche is.

Wilt u ookweten wat kunststof kozijnen voor uw woning zouden kosten? EA-Kunststoftechniek levert en monteert in heel Nederland kunststof kozijnen, en altijd tegen de meest scherpe prijs.

Wat kost kunststof kozijnen?

Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden, en er is geen regeltje om snel de kosten te berekenen. Wel kunt u aanhouden dat kunststof kozijnen voor een gemiddelde woning met ca 25m² aan glasoppervlakte ongeveer 25.000 a 30.000 Euro kost.  

Dit is dan inclusief alle mogelijke deuren en ramen die een gemiddelde woning heeft. 

Bij EA-Kunststoftechniek kunnen ze er u alles over vertellen. En dat doen ze gratis. Daarbij krijgt u advies over de best mogelijke isolatiemethodes en hulp bij uw subsidie aanvraag.

kortom: Wacht niet langer en neem contact met EA-Kozijnen op en ontvang een gratis offerte voor uw situatie.

Schuifpuien

Wilt u alleen weten wat een kunststof schuifpui kost? De prijzen beginnen vanaf ca 6500 Euro, en afhankelijk van de afmeting gaan de prijzen natuurlijk omhoog. Lees meer over kunststof scuifpuien onder de link.

https://ea-kunststofkozijnen.nl