0rk.nl
Image default
Dienstverlening

De transportvormen van Frigo Group Transport: vriestransport, koeltransport en meer

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw transportbehoeften? Frigo Group Transport biedt een breed scala aan transportvormen aan, waaronder vriestransport, koeltransport en overig transport. Of u nu een grote partij heeft die snel op de plaats van bestemming moet zijn of kleinere deelladingen efficiënt wilt vervoeren, Frigo Group Transport heeft de oplossing voor u. Met een ervaren team van planners en chauffeurs en een modern wagenpark zorgen zij voor efficiënt en flexibel wegtransport in Nederland en Europa. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende transportmogelijkheden die Frigo Group Transport te bieden heeft.

Wat zijn de transportvormen die Frigo Group Transport aanbiedt?

Frigo Group Transport biedt verschillende transportvormen aan, waaronder vriestransport, koeltransport en overig transport. Ze bieden zowel full truck load (FTL) als less than truck load (LTL) transport aan, afhankelijk van de grootte van de partij, het beschikbare budget en de snelheid waarmee de goederen op hun bestemming moeten zijn. FTL transport is sneller dan LTL-transport en daarom geschikt voor goederen met een hoge vraag. Als een partij te klein is voor FTL, biedt Frigo Group Transport LTL en groupage aan als alternatieven om deelladingen snel en efficiënt te vervoeren. Deze transportdiensten zijn beschikbaar voor zowel vriestransport, koeltransport als niet-geconditioneerd transport naar diverse bestemmingen binnen en buiten Nederland, met de nadruk op de Benelux, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Hongarije en Zwitserland.

Logistieke diensverlener Frigo Group

Frigo Group is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het wegtransport van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen. Met een modern en innovatief wagenpark en ervaren en klantvriendelijke planners en chauffeurs zorgen ze voor efficiënt en flexibel wegtransport door heel Nederland en Europa. Frigo Group is al sinds 1973 actief in de diepvrieslogistiek en heeft een vrieshuis van 22.000 m2 in Nieuw-Vennep. Naast diepvries- en koeltransport bieden ze ook opslag, orderpicking en containerafhandeling aan. Frigo Group is een familiebedrijf dat bekend staat om haar klantgerichte filosofie, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid voorop staan. Ze zijn gespecialiseerd in het wegtransport van onder andere vis, vlees, brood en kip en hebben dagelijkse transportverbindingen met bestemmingen in Nederland en Frankrijk.

Wat is groupage?

Groupage is een term die wordt gebruikt in de transport- en logistieke sector. Het verwijst naar het samenvoegen van verschillende zendingen of vracht van verschillende klanten in één enkele lading. Dit wordt gedaan om de efficiëntie en kostenbesparing te maximaliseren.

Bij groupage worden kleine zendingen van verschillende klanten samengevoegd in één vrachtwagen of container. Dit stelt bedrijven in staat om de beschikbare ruimte optimaal te benutten en de transportkosten te delen.

Groupage biedt voordelen voor zowel de verzender als de ontvanger. Het stelt de verzender in staat om kleinere hoeveelheden goederen te verzenden zonder de volledige capaciteit van een vrachtwagen of container te hoeven benutten. Voor de ontvanger betekent groupage dat zij hun goederen kunnen ontvangen zonder de noodzaak om een volledige lading te bestellen.

Al met al is groupage een handige en kostenefficiënte oplossing voor het verzenden en ontvangen van goederen van verschillende klanten binnen één transportlading.

https://www.frigogroup.com/nl