0rk.nl
Image default
Woningen

Droomhuis in Hilversum!

Woning verkopen, kiezen voor verkoopmakelaar Hilversum en erkende NWWI taxateur Hilversum

Wilt u uw woning verkopen in Hilversum, dan is het een goed idee om een objectieve waardebepaling te bekomen van uw woning. Op deze manier weet u wat uw woning waard is, en weet u ook welk bedrag u zou kunnen vragen voor uw woning. Hiermee heeft u het voordeel dat u een correcte prijs kan vragen voor uw woning: zo verkoopt u uw woning niet voor een te laag bedrag en zo vermijd u ook een te lange verkooptijd door een te hoge vraagprijs. Bovendien is dit ook vaak noodzakelijk voor de bank om een hypothecaire lening te krijgen. Zeer belangrijk voor de kopers van de woning dus. Hierbij kiest u dus het best voor een erkend NWWI taxateur in Hilversum. Waarom zou u daarvoor voor ons kunnen kiezen? Hieronder enkele redenen hiervoor.

 

Verkoopmakelaar Hilversum, waarom voor ons kiezen?

  • Zoals al vermeld zijn we NWWI erkend. Dit is eigenlijk een zeer strenge kwaliteitscontrole, waaraan wij dus voldoen. Concreet betekent dit vooral dat we ons vak zeer serieus nemen en zeer objectief te werk gaan, wat uiteindelijk in uw voordeel zal spelen.
  • We kunnen eerlijk zeggen dat we na al die tijd nog steeds werken met zeer veel passie voor ons vak.
  • We werken niet enkel met zeer veel passie in ons vak, daarnaast kunnen we ook zeggen dat we heel wat ervaring hebben in ons vak. Zo hebben we meer dan 50 jaar ervaring. Dit betekent dat we u heel wat te bieden hebben.
  • We staan u ook graag bij de verkoop van uw woning of bij de aankoop van een nieuwe woning.
  • We staan er ook voor bekend dat u bij ons centraal staat. We geven u graag alle persoonlijke aandacht die u verdient. Bij ons geldt inderdaad het motto: klant is koning. Bij ons bent u dus geen nummer.

 

NWWI taxateur Hilversum: interesse in onze diensten, maar nog enkele vragen hierover?

Het is mogelijk dat u interesse heeft gekregen in een van onze diensten, maar dat u toch nog wel enkele vragen heeft. Dit is uiteraard geen probleem. U kan altijd een kijkje nemen op onze website. Vindt u toch niet de gewenste informatie op deze website? Neem dan zeker contact op met ons. U kan ons zeer gemakkelijk opbellen op het nummer 035-624 14 51. Daarnaast kan u ook steeds een mail sturen naar ons op het mailadres info@vanderhelm.nl. U kan natuurlijk ook steeds het contactformulier op de website invullen. Bent u niet zo’n fan van al deze zaken en zou u liever echt contact hebben met ons? Dan kunt u ook langskomen! We kunnen u ontvangen van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17u15. Op zaterdagen en buiten de kantoortijden is een afspraak ook mogelijk. Welke methode van contact u ook kiest, we helpen u graag verder. Hopelijk tot binnenkort!

 

https://www.vanderhelm.nl/