0rk.nl
Image default
Electronica en Computers

Devialet Phantom, een fantastisch geluidssysteem

De Devialet Phantom: De beste draadloze speaker in de audiofiel-klasse, en betaalbaarder dan ooit tevoren

De Devialet Phantom serie is met 4500 Watt vermogen een zeer krachtige draadloze luidspreker. De geleverde 108 decibel fysieke impact is te vergelijken met een live Rock concert. In de afgelopen jaren heeft het Franse audiobedrijf de Phantom serie uitgebreid tot meerdere krachtigere, betere en mooiere speakers in meerdere uitvoeringen. Zo is er de Silver Phantom, de White Phantom en de Gold Phantom.

Universeel geprezen

De eerste draadloze luidspreker van Devialet, de Phantom, werd in 2015 universeel geprezen. De luidspreker heeft twee drivers, waarvan één midrange en één tweeter, en twee subwoofers langs de zijkanten, die pulseren in perfecte symmetrie om de bas in alle richtingen gelijkmatig te pompen. Het doel van het product is dan ook om het high-res-geluid te laten produceren met “geen verzadiging, geen vervorming en geen achtergrondruis” – ook wel de slogan van het bedrijf – dat werd geprezen door beroemde musici en audiofielen.

ADH2 en HBI technologie

De geüpgrade Phantom kan high-res 24-bit / 192-kHz-bestanden streamen en het geweldig laten klinken op zowel lage als hoge volumes. Twee dingen die de Devialet Phantom serie zo uniek maakt zijn de Heart Bass Implosion en de ADH2-technologie. Ten eerste is de Heart Bass Implosion (HBI)-technologie een functie waarmee alle vier de drivers perfect samenwerken, de efficiëntie maximaliseren, vervorming minimaliseren en de luidspreker in staat stellen een belachelijk breed frequentiebereik te halen. 

Ten tweede is er de nieuwe, verbeterde ADH2-technologie, waarmee de luidspreker veel luider klinkt dan je zou verwachten van een luidspreker die zo groot is. Er zijn talloze aansluitmogelijkheden, waaronder Bluetooth, Apple Airplay en Spotify Connect. Om het maximale uit de speaker te halen wordt aangeraden vooral met liederen met zware bas te beluisteren. Dit geeft een viscerale ervaring – Het geluid staat letterlijk centraal, wat er ook gebeurt in de rest van de kamer.

Devialet Phantom, de perfecte keuze voor elke muziekliefhebben

Ben je een audiofiel, of hou je van muziek, die een draadloze luidspreker met een statement-piece willen, dan is de Devialet Phantom de perfecte keuze. Het is een luidspreker die is ontworpen om naar geluisterd en bekeken te worden. En hoewel het met andere Phantoms samen kan werken (je kunt ze in een opstelling met meerdere kamers en meerdere luidsprekers gebruiken), is het echt ontworpen om op zichzelf te werken. De Phantom serie is beschikbaar in meerdere uitvoeringen, zo heb je de gold , silver en white uitvoering. Is de Devialet Phantom precies wat U zoekt, haal hem dan bij Morelisse, uw high end audio winkel, dit kan zowel online, als in onze winkel op de Weverssingel 24 te Amersfoort.

 

 

https://morelisse.nl/product-categorie/luisteren/