0rk.nl
Image default
Gezondheid

De voordelen van een afkickkliniek in het buitenland

Afkicken in het buitenland wordt vaak ‘medisch toerisme’ genoemd. Dit is wanneer mensen ervoor kiezen om naar het buitenland te reizen om gezondheidsdiensten te verkrijgen. Mensen kiezen er vaak voor om gezondheidszorg in het buitenland te krijgen omdat de behandeling meestal goedkoper is dan wat er beschikbaar is. Als je bereid bent om naar het buitenland te reizen om een verslavingsbehandeling te ondergaan, heb je ook veel mogelijkheden die in het eigen land gewoon niet bestaan. Lees hier alles over de voordelen van een afkickkliniek in het buitenland

Afkicken in het buitenland

Naar een betere afkickkliniek gaan, of het nu in het buitenland is of in Noord-Amerika, betekent uiteindelijk dat je een betere kans hebt om te slagen in je herstel. De bereidheid om te reizen in het buitenland om rehab diensten te verkrijgen betekent dat je meer kans om te ontdekken een rehab centrum dat is zeer geschikt voor jouw behoeften. Op dit moment is er geen standaard ‘afkickmodel’.

Elk afkickcentrum is uniek. Dit betekent dat er enorme ruimte is voor het selecteren van een afkickcentrum dat ofwel slecht of optimaal geschikt is voor uw behoeften. Bijvoorbeeld, het bijwonen van een religieuze gebaseerde rehab is waarschijnlijk minder dan ideaal voor iemand die zich identificeert als een atheïst.

Wanneer je verschillende afkickcentra onderzoekt, zou het zomaar kunnen dat je ontdekt dat uw ideale afkickcentrum zich niet in Europa bevindt, maar elders in de wereld.

Een ander voordeel van het bezoeken van een afkickcentrum in het buitenland betreft de kosten. Veel revalidatiecentra vragen vele duizenden dollars voor een relatief kort verblijf. Het kan dus betaalbaarder zijn om afkickklinieken in het buitenland te bezoeken.

Een lijst van voordelen van afkicken in het buitenland

Hieronder vind je een aantal mogelijke voordelen van het volgen van een afkickkliniek in het buitenland:

 1. Je stelt jezelf open voor behandelingen die misschien niet beschikbaar zijn in het thuisland.

 2. Je zult ongetwijfeld goedkopere opties ontdekken die qua kwaliteit vergelijkbaar zijn met de top revalidatiecentra in Europa.

 3. Het feit dat je bent gaan afkicken zal makkelijker te verbergen zijn voor vrienden, familieleden en collega’s. Je kunt deze mensen gewoon vertellen dat je op vakantie bent geweest.

 4. Je kunt naar een afkickcentrum in exotische landen zoals Thailand, Australië en het Caribisch gebied.

 5. Een afkickkliniek in het buitenland kan psychologisch meer de moeite waard zijn.

 6. Je bent volledig verwijderd van je ‘gebruiksomgeving’. De ‘gebruikelijke’ slechte invloeden zijn in een vreemd land gewoonweg niet voor je beschikbaar.

 7. Je vroege herstel zal ongetwijfeld meer gedenkwaardig zijn.

Veel voorkomende zorgen over afkicken in het buitenland

Afkicken in het buitenland klinkt misschien als een droom die uitkomt voor veel mensen die dit artikel lezen. Toch kan afkicken in het buitenland een aantal zorgen oproepen. Hieronder vind je een aantal van de meest voorkomende zorgen die kunnen ontstaan wanneer je overweegt naar een afkickcentrum in het buitenland te gaan:

 • Sommigen kunnen zich zorgen maken over het vooruitzicht van het vliegen vele duizenden mijlen terwijl in behoefte aan een detox.

 • Er kan een zorg zijn dat afkickklinieken in het buitenland niet aan dezelfde normen voldoen als wat er in Nederland wordt aangeboden.

 • Sommigen maken zich zorgen over culturele verschillen en de taalbarrière in landen waar de eerste taal niet Engels is.

 • De kosten van het reizen naar een afkickcentrum in het buitenland kunnen de besparingen op de behandelingskosten tenietdoen.

 • Naar bepaalde landen gaan kan een dure en ingewikkelde visumaanvraag procedure vereisen. Wil je meer lezen over elders afkicken, of over het antwoord op de vraag: “Wat is junkiegedrag?”.

 

https://www.afkickkliniekinfo.nl/

Related posts

Effectieve en snelle acupunctuur in Leusden

Vind jouw droombaan als tandarts, opticien of audicien

De nieuwe rimpelbehandeling: niet lachen