De spirituele horoscoop voor het sterrenbeeld Ram

Spirituele horoscoop voor het sterrenbeeld Ram in Mei

Beste Ram, mediteer om oude wrok los te laten, zowel jegens anderen als jezelf! Wanneer je ruimte vrijmaakt in je hart en geest, trek je vanzelf successen naar je toe, zowel op persoonlijk gebied als in je carrière. Ga weer terug naar de basis in je spirituele beoefening, met affirmaties, ademhalingstechnieken, simpele yogahoudingen en gezonde voeding. Je voelt je als herboren en hebt weer inspirerende gedachten. Neem ook eens contact op met oude vrienden om die liefdevolle banden weer aan te halen!

Spirituele horoscoop voor het sterrenbeeld Ram in april

Gefeliciteerd beste Ram! Op je werk zul je eindelijk de vruchten plukken van je harde werk de afgelopen maanden! Je carrière gaat de goede kant, zelfs op manieren waarvan je niet meer durfde te dromen. Verwijderd: Wees enthousiast, maar ook gefocust op nieuwe doelen, die je nu kunt stellen nu deze nieuwe deuren voor je geopend zijn. Plan om stappen te ondernemen en zet ze ook zodat je je grootsheid kunt verwerkelijken! Neem affirmaties ook serieus. Kies twee of drie affirmaties die met je resoneren en herhaal ze zo veel mogelijk.

Spirituele horoscoop voor het sterrenbeeld Ram in maart

Gefeliciteerd beste Ram! Op je werk zul je eindelijk de vruchten plukken van je harde werk de afgelopen maanden! Je carrière gaat de goede kant, zelfs op manieren waarvan je niet meer durfde te dromen. Verwijderd: Beste Ram, deze maand wordt geweldig voor je carrière! Mogelijk krijg je een nieuw aanbod, promotie of bonus. Het lijkt misschien uit de lucht te komen vallen, maar je hebt vorig jaar hard gewerkt dus daar kun je nu eindelijk de vruchten van plukken. Mercurius beweegt direct en helpt je oude wrok te vergeven en stelt je hart en geest open voor nieuwe wensen, hopen en dromen. Denk goed na over je investeringen, want als iets te mooi is om waar te zijn, zit er vast een addertje onder het gras! Ware voorspoed is wanneer je kunt oogsten wat je eerder hebt gezaaid. Je kunt deze maand een nieuwe relatie of vriendschap aangaan, maar het is verstandig eerst goed te bespreken wat jullie van elkaar verwachten.

Spirituele horoscoop voor het sterrenbeeld Ram in februari

Beste Ram, de komende twee jaar zijn het hoogtepunt van je carrière! Let goed op je intuïtie, zodat je open blijft staan voor verrassende ideeën. Je zult risico’s moeten nemen om problemen op te lossen of nieuwe programma’s op te zetten, maar gelukkig ben je er ontzettend creatief in! Mediteren kan erg saai zijn voor jou, maar toch is het de moeite waard het weer eens te proberen. Het kan je inzichten namelijk enorm versterken. Je kunt ook een nieuwe relatie beginnen, waarbij het voelt alsof jullie helemaal op dezelfde golflengte zitten en elkaars gedachten kunnen lezen!

Spirituele horoscoop voor het sterrenbeeld Ram in januari

Beste Ram, deze maand is mogelijk een van de meest cruciale en succesvolle perioden in je carrière. Hou je vast aan je waarden en diepste visualisaties, want je kunt zelfs vanuit schijnbaar onmogelijke situaties scheppen. Je kunt ook financiële doorbraken ervaren, niet alleen op je werk, maar ook onverwachte meevallers, zoals een erfenis of belastingteruggave. Mediteer op de impact die je op het leven in het algemeen wil maken, gebaseerd op je eigen unieke talenten en kwaliteiten. Hou je focus in die richting en dan is het gewoon een kwestie van wachten op de resultaten!

 

Lees meer over de horoscoop van de Ram of de andere sterrenbeelden op Horoscoop-Hoekje.nl

 

https://www.horoscoop-hoekje.nl/sterrenbeeld-ram.html