0rk.nl
Image default
Entertainment

De spirituele horoscoop voor het sterrenbeeld Ram

Daghoroscoop voor Ram

Mercurius is retrograde in je communicatie sector, dus als mensen niet meteen reageren op je apps of emails, dan is dat waarschijnlijk de oorzaak. Het is niet persoonlijk maar is gewoon de energie van vandaag. Je hoeft dan ook niet de confrontatie aan te gaan, maar laat het gewoon van je afglijden. Vandaag krijg je een aanbod om samen te werken met iemand die dezelfde doelen nastreeft als jij. Saturnus beweegt momenteel door je huis van vrienden en collega’s. Dit versterkt je collegiale banden. Normaal gesproken wil je alles graag op eigen houtje doen, maar nu sta je wat meer open voor hulp van buitenaf, en dat zal vruchten afwerpen.

Daghoroscoop voor Stier

Als je vandaag of komende dagen je boekhouding gaat doen, zorg ervoor dat je alles nog even goed naar kijkt en dubbel controleert of het wel klopt. Mercurius is retrograde in je inkomenssector, waardoor de kans groter is dan normaal dat er iets mis kan gaan. Op je werk krijg je steeds meer verantwoordelijkheden, maar je vindt het niet erg. Jouw sterke schouders kunnen bijna elke last aan. Andere astrologische invloeden zorg er ook voor dat je reputatie bij anderen verbetert. Je bent altijd een harde werker geweest, maar nu krijg je daar meer erkenning voor.

Daghoroscoop voor Tweelingen

Vandaag is niet de beste dag om aan een nieuw project te beginnen, maar wel perfect om bijvoorbeeld dingen op orde te brengen, je e-mail bij te werken of je administratie te doen. Als je momenteel bezig bent met een bijscholingscursus of studie, dan kan er iets onverwachts gebeuren waardoor je wat vertraging oploopt. De invloed van Saturnus in jouw opleidingssector kan voor obstakels zorgen, maar laat je niet van de weg brengen. Het is tijdelijk je bent de juiste weg. Lees meer in de daghoroscoop Tweelingen.

Daghoroscoop voor Kreeft

Vandaag is een ideale dag om even offline te gaan en je eigen batterijen weer op te laden. Komende donderdag is er een nieuwe maan, dus de komende dagen staan in het teken van rust en herstel. Lees meer in de daghoroscoop Kreeft

Daghoroscoop voor Leeuw

Als een vriend of vriendin er vandaag of deze week wat langer over doet om op appjes te reageren, trek het je niet aan en probeer er niets achter te zoeken. Mercurius is retrograde, dus er kunnen wat miscommunicaties ontstaan. Vandaag wordt er een persoonlijke of werkrelatie op de proef gesteld. Blijf communiceren. Zolang jullie het beste met elkaar voorhebben, komt alles uiteindelijk goed.

Daghoroscoop voor Maagd

Vandaag en de rest van de week is het beter om bestaande projecten af te ronden dan aan nieuwe te beginnen. Je voelt je geïnspireerd en als je goed met je intuïtie luistert kun je diepe inzichten en openbaringen krijgen. Je bent op dreef en werkt heel hard, maar vaak ook bewust tijd vrij voor ontspanning en je fysieke gezondheid. Je hebt nogal de neiging om altijd door te willen gaan, koste wat kost. Af en toe is dat prima, maar op de lange termijn kun je hier een burn-out van krijgen of fysieke klachten.

Daghoroscoop voor Weegschaal

Als je vandaag of deze week een uitje hebt gepland, zorg ervoor dat je wat extra tijd uittrekt om op je bestemming of weer terug thuis te raken. Mercurius is retrograde in jouw astrologische reissector, dus er kunnen wat vertragingen ontstaan. Je werkt steeds heel hard, maar soms wel ten koste van je vriendenkring en gezin. Probeer vandaag het extra tijd uit te trekken voor balans tussen werk en privé.

Daghoroscoop voor Schorpioen

Als je van plan was een nieuw contract te tekenen of je ergens op toe te leggen, wachten nog even op een andere dag. Vandaag en de komende dagen is Mercurius retrograde, dus wacht nog even tot donderdag, want dan zullen je communicaties duidelijker verlopen. Vandaag heb je door astrologische invloeden extra interesse in gezinskwesties of de achtergrond van je familie. Het is een fijne dag om een familielid met wie je al een poosje niet heb gesproken weer eens te bellen of een fotoboek bij te werken.

Daghoroscoop voor Boogschutter

Je liefdesleven krijgt vandaag en de rest van de week een goede boost. Vooral op donderdag zul je vernieuwde energie hebben en meer duidelijkheid over wat je precies wil in een relatie. Je bent altijd al geïnteresseerd in nieuwe dingen, maar vandaag voel je je extra gedreven om over nieuwe onderwerpen te leren. Als er een nieuw project aan jou wordt gegeven, denk dan eerst even goed na hoeveel tijd je dit precies zal gaan kosten en of je deze extra hooi op je vork kunt nemen.

Daghoroscoop voor Steenbok

Vandaag Is een goede dag om nog wat administratieve zaken af te ronden. Donderdag is er een Nieuwe Maan, de start van een nieuwe cyclus die symbool staat voor hoe je communiceert en taken uitvoert. Vandaag is een goede dag om de financiën onder de loep te nemen en je boekhouding bij te werken. De kans is groot dat je iets over het hoofd hebt gezien, en met wat extra aandacht kun je toch nog hier en daar wat besparen.

Daghoroscoop voor Waterman

Je liefdesleven is door de invloed van Mercurius retrograde al een poosje chaotisch, maar wel passievol, zeker in combinatie met de romantische invloed van Neptunus. Vandaag en de komende dagen staan in het teken van zelfuiting. Het Universum nodigt je uit om alles waar je een goed gevoel van krijgt te verwelkomen in je leven. Vandaag ben je veel aan het nadenken over wat je allemaal hebt gedaan en bereikt in je leven. Hebben jouw doelen je wel gediend? En resoneren je toekomstige doelen nog steeds met je? Wees eerlijk naar jezelf en laat dingen los als ze jou niet meer dienen. Dan komt er energetische ruimte vrij om dingen op je pad te krijgen die wel met je resoneren zoals je nu bent en in de toekomst wilt zijn.

Daghoroscoop voor Vissen

Door de invloed van Mercurius verloopt de communicatie vandaag niet zo lekker, dus stel intieme gesprekken nog even uit tot donderdag. De nieuwe maan heeft dan samen met Mercurius een positieve invloed op je communicaties, en misverstanden zullen makkelijk opgehelderd worden.

Als je momenteel weinig energie hebt en je een beetje uitgeput voelt, probeer dan nieuwe manieren te vinden om je energieniveau weer omhoog te krikken. Wees niet bang om een beetje lui te zijn, want het zou juist helpen om met zo min mogelijk inzet toch zoveel mogelijk gedaan te krijgen. En dat heb je gewoon even nodig.

De kans is groot dat een grote energievreter in je leven een relatie is die niet helemaal meer lekker loopt. Je bent steeds met je gedachten aan het uitvogelen wat er aan de hand is, maar je krijgt geen antwoorden, dus dit vreet enorm veel energie. Vandaag is een goede dag om even goed duidelijk te zijn en grenzen te stellen. Dan zul je een duidelijk antwoord krijgen.

Lees meer over je horoscoop, je sterrenbeeld, het sterrenbeeld Ram of de daghoroscoop Ram.

https://www.horoscoop-luna.nl