0rk.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Chiptuning Den Haag

Wat doet Chiptuning Den Haag?

Dit is een andere veel voorkomende reden waarom automobilisten kiezen voor Chiptuning Den Haag. Zoals eerder vermeld, wijzigt het wijzigen van de toewijzing van uw ECU meerdere variabelen in de prestaties van uw motor. Afhankelijk van hoe de ECU wordt gekalibreerd, zal uw motor soepeler over het toerentalbereik lopen en het brandstofverbruik verminderen, wat allemaal bijdraagt ​​aan een lager brandstofverbruik. Ook kunnen emissies worden verbeterd door ECU-tuning door de efficiëntie van brandstofverbranding te verbeteren.

Bij de professionele chiptuning (remapping) wordt de software van de ECU (Engine Control Unit) voor elke auto individueel geoptimaliseerd. Het resultaat is het vrijkomen van vermogensreserves en een lager brandstofverbruik. UPsolute zal nooit de gespecificeerde limieten van de autofabrikant overschrijden, wat een negatief effect zou hebben op de rijervaring (gedrag) en het motorslijtage.

Verbeter de Chiptuning van de motor

Er kunnen meerdere wijzigingen worden aangebracht om het vermogen van een motor te verbeteren. De resultaten zijn echter mogelijk niet zo geweldig als verwacht. Het is mogelijk dat het opnieuw toewijzen van de ECU het ontbrekende stukje van de puzzel blijkt te zijn. Het is een feit dat wijzigingen de kenmerken van de motor veranderen, waardoor de OEM ECU-instellingen inefficiënt kunnen worden. Het afstemmen van motorchips kan, indien correct uitgevoerd, het meeste uit tuning halen.

Motor remapping van uw motor ECU (of Chiptuning) RS-TRONIC verhoogt het vermogen en koppel van uw voertuig. Het RS-TRONIC-netwerk bestaat uit autoprofessionals die gekwalificeerd zijn in motoroptimalisatie. Deze vakmensen staan ​​garant voor een kwalitatieve dienstverlening en een overtuigend resultaat. Elke door RS-TRONIC aangeboden motoroptimalisatie is eerder ontwikkeld op een vermogensbank, zodat u profiteert van een betrouwbare en efficiënte oplossing die is aangepast aan de bijzonderheden van uw voertuig.

Vraag vandaag nog een offerte aan bij Tuning Center voor de beste Chiptuning Den Haag.

https://tuning-center.nl