0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Botgroei gestimuleerd na botbreuk!

Ik ben Osteotron ontzettend dankbaar. Ik heb namelijk hun botgroeistimulator gehuurd om sneller van mijn botbreuk af te zijn. En dat heeft mij ontzettend geholpen. Als sporttalent heeft dat er ook voor gezorgd dat ik hierdoor actief kan zijn op een belangrijk eindtoernooi. Anders had ik dat namelijk nooit gehaald, omdat mijn botbreuk dan sowieso nog niet goed genoeg was hersteld.

Osteotron

Zodoende dat ik op het internet ben gaan zoeken naar een oplossing. En toen las ik iets over botgroeistimulatie door middel van een apparaat. Natuurlijk ben je daar dan direct in geïnteresseerd, omdat je graag wilt dat het zo snel mogelijk voorbij is zodat je op het eindtoernooi kunt gaan sporten. En alsnog jouw doelstelling te bereiken. Wel is het natuurlijk raar dat dat via zo’n apparaatje kan. Daarom ben ik heel erg blij dat er veel recensies en beoordelingen stonden. En die waren allemaal heel erg enthousiast! Zodanig zelfs, dat dit mij overtuigde om ook te gaan zoeken naar zo’n botgroeistimulator. Al gauw kwam ik Osteotron tegen, met ook daar positieve recensies. Het apparaat hoefde je maar 20 minuten per dag in te schakelen. Vervolgens wordt de botgroei door middel van geluidsgolven gestimuleerd. En gaat het herstel dan veel sneller.

Botgroeistimulator

De botgroeistimulator kreeg ik al snel thuis opgestuurd. Het was een klein apparaatje, waar ook een hele uitleg bij zat. Die legde nogmaals de werking uit. En dat het niet schadelijk is etc. Inmiddels ben ik twee weken verder en lig ik voor op het schema!! Dat is hartstikke goed nieuws. Want dat betekent dat als het zo door goed, ik op tijd hersteld ben voor het toernooi.

Daarom kan ik het iedereen dan ook aanbevelen om meer informatie te bekijken op osteotron.nl, wanneer jij ook geïnteresseerd bent in zo’n botgroeistimulator. Of wanneer je bijvoorbeeld vaak je botten breekt en alvast meer informatie over dit apparaat wilt hebben.